Hoşçakalın

@Akigo35 hocam mevzunun uzamaması ve tansiyonun düşmesi sağlamak amaçlı
sadece o konuya özel 24saat mesaj yazma yetkini kaldırdım.

Bunu ceza olarak görüyorsanız inanın üzülürüm.
Arayı soğutmaktan başka bir düşüncem olmadı olamazda.
Hocam ben karara sonuna kadar saygılıyım, neden diye sorgulamam. Sadece sanki orada küfür edecek yada daha ileri gidecekmisim de o yüzden yasak yemişim gibi hissettim. Bunca zaman bunu yapmayacagimin anlaşılmış olmasını isterdim sadece. Birazda hastalık vs sorunlardan dolayı gerginlik var üzerimde. Sessizce gidecektim ama istemeden kirdiklarim varsa özür dileyip gitmek istedim sadece. Sizlere ve kararlarınıza saygım sonsuz

Hocam ben karara sonuna kadar saygılıyım, neden diye sorgulamam. Sadece sanki orada küfür edecek yada daha ileri gidecekmisim de o yüzden yasak yemişim gibi hissettim. Bunca zaman bunu yapmayacagimin anlaşılmış olmasını isterdim sadece. Birazda hastalık vs sorunlardan dolayı gerginlik var üzerimde. Sessizce gidecektim ama istemeden kirdiklarim varsa özür dileyip gitmek istedim sadece. Sizlere ve kararlarınıza saygım sonsuz
Hocam koca koca adamlarsınız zaten
küfürleşecek kadar seviye düşerse vay a
halimize.
Birbirinizi daha fazla kırmayın diye konuya kısa bir mola verdim.
Daha fazlası değil.

@Akigo35 Hollanda 14 ocak a kadar kapanmaya gitmiş sende biraz kafanı dinle sakinleş sonra muhabbete devam ederiz.

Unuttum sanma bugün kutsal cumartesi ??
Bensiz mi? :(

Kambersiz düğün mü olur. Usta tavuk senden (teneke de olursa iyi olur):kasgerisi bizden:kiskis
Böyle bir araya gelelim, O Tenekede size NAAAARRR gibi yavuk yapmazsam benim de adım Adem Helvacı değil beyaaaa ?

Sevgili @Akigo35, Benim yüzümden gidiyorsan eğer hiç değmez buna. Forum tartışılmak için var, bir hatam olduysa özür de dilerim. Birbirimizi daha fazla kırmamamız için, sadece o konuya özel 24 saatlik mesaj yasağı getirmişler. Ben kinci bir insan değilim. Sen benden daha eskisin, illa gitmek gerekiyorsa ben gideyim sen kal.

Kimsenin biyere gittiği yok konu kapanmıştır:danger:coskun:cay:cigara?:kiskis:kas

Ya agalar hayatlarda daha önemli şeyler varken bu kadarcık olan mevzuya eyvallah demek gerekmez mi ? ☺️

Hayırdır ,ayağımın acısını unuttum okurken mübarek:)
Bana bak gelmeyeyim oraya şimdi bu saatte @Akigo35 , yollar da karanlık gerçi ama bana vız gelir tırıs gider karanlık :kiskis

Ülen tavuk tavuk diyorsunuz ben tavuğu bu şekilde yapıyorum. Almanya Avrupa da meşhurdur bu bilen bilir ??

IMG_20180106_194551_1.jpg

Hayırdır ,ayağımın acısını unuttum okurken mübarek:)
Bana bak gelmeyeyim oraya şimdi bu saatte @Akigo35 , yollar da karanlık gerçi ama bana vız gelir tırıs gider karanlık :kiskis
Ben götüreyim emmi sana zahmet olmasın :kas

Geri
Üst Alt