Hoşçakalın

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Akigo35 Akigo35 hocam mevzunun uzamaması ve tansiyonun düşmesi sağlamak amaçlı
sadece o konuya özel 24saat mesaj yazma yetkini kaldırdım.

Bunu ceza olarak görüyorsanız inanın üzülürüm.
Arayı soğutmaktan başka bir düşüncem olmadı olamazda.
Hocam ben karara sonuna kadar saygılıyım, neden diye sorgulamam. Sadece sanki orada küfür edecek yada daha ileri gidecekmisim de o yüzden yasak yemişim gibi hissettim. Bunca zaman bunu yapmayacagimin anlaşılmış olmasını isterdim sadece. Birazda hastalık vs sorunlardan dolayı gerginlik var üzerimde. Sessizce gidecektim ama istemeden kirdiklarim varsa özür dileyip gitmek istedim sadece. Sizlere ve kararlarınıza saygım sonsuz

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Hocam ben karara sonuna kadar saygılıyım, neden diye sorgulamam. Sadece sanki orada küfür edecek yada daha ileri gidecekmisim de o yüzden yasak yemişim gibi hissettim. Bunca zaman bunu yapmayacagimin anlaşılmış olmasını isterdim sadece. Birazda hastalık vs sorunlardan dolayı gerginlik var üzerimde. Sessizce gidecektim ama istemeden kirdiklarim varsa özür dileyip gitmek istedim sadece. Sizlere ve kararlarınıza saygım sonsuz
Hocam koca koca adamlarsınız zaten
küfürleşecek kadar seviye düşerse vay a
halimize.
Birbirinizi daha fazla kırmayın diye konuya kısa bir mola verdim.
Daha fazlası değil.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Sevgili Akigo35 Akigo35, Benim yüzümden gidiyorsan eğer hiç değmez buna. Forum tartışılmak için var, bir hatam olduysa özür de dilerim. Birbirimizi daha fazla kırmamamız için, sadece o konuya özel 24 saatlik mesaj yasağı getirmişler. Ben kinci bir insan değilim. Sen benden daha eskisin, illa gitmek gerekiyorsa ben gideyim sen kal.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Ülen tavuk tavuk diyorsunuz ben tavuğu bu şekilde yapıyorum. Almanya Avrupa da meşhurdur bu bilen bilir ??

IMG_20180106_194551_1.jpg

Geri
Üst Alt