Umut sen de bitmiş olayın üzerine benzin döküyorsun, kurcalama işte.Karşı taraf da aynı şekilde uzaklaştırma aldı.
Ortalık sakinleşsin diye yapıyoruz bunu.
Kişiye özel bir durum yok.
Siz bilirsiniz. Kapımız her zaman açık.
Umut sen de bitmiş olayın üzerine benzin döküyorsun, kurcalama işte.Karşı taraf da aynı şekilde uzaklaştırma aldı.
Ortalık sakinleşsin diye yapıyoruz bunu.
Kişiye özel bir durum yok.
Siz bilirsiniz. Kapımız her zaman açık.
Yahu admin benim, açıklama yapacağız elbette.?Umut sen de bitmiş olayın üzerine benzin döküyorsun, kurcalama işte.
Benim tren müzelik oldu çalışmıyor binmek isteyen istesede binemez BaşkanYıldırımın trenine binmeyın![]()

Benim tren müzelik oldu çalışmıyor binmek isteyen istesede binemez Başkan

Vay baboooÜlen tavuk tavuk diyorsunuz ben tavuğu bu şekilde yapıyorum. Almanya Avrupa da meşhurdur bu bilen bilir ??
![]()

Ülen tavuk tavuk diyorsunuz ben tavuğu bu şekilde yapıyorum. Almanya Avrupa da meşhurdur bu bilen bilir ??
![]()
Gördüğün gibi sevgili @TKartaL bazılarına bir şey beğendiremezsinBildiğin tavuk çevirme buna yaktığın elektriğe değmez git tavukcudan al hazır ?

90 dk da pişiyor 2-3 TL eletrik yakar hem tavuk iri oluyor hemde tavuğun kanatları yerinde oluyorBildiğin tavuk çevirme buna yaktığın elektriğe değmez git tavukcudan al hazır ?

Gördüğün gibi sevgili @TKartaL bazılarına bir şey beğendiremezsin
Nar gibi kızartmış adam daha ne olsun![]()
90 dk da pişiyor 2-3 TL eletrik yakar hem tavuk iri oluyor hemde tavuğun kanatları yerinde oluyor
Tavukçular kanatlarını çalıyor küçük piliç takıyor evde yapılanı daha makbul![]()
Ya arkadaş bu forumda neden sürekli acıkıyorum ben?Valla ben onun başını bir buçuk saat bekleyemem + bizim fırında döndürme dalgası yok kafa rahat ? gidiyorum 5 dk nar gibi pişmiş alıyorum yiyorum ?