Ömer Çolak
Süper Üye
İnsafa gelmiştir veya böyle uygulama yoktur. 3-4 hafta önce samsunga ödedim ben arkasındaki hortumu sıkıştırdım diye.PHILIPS servisi eski servisinde hiç öyle bir şey olmamıştı... ilginç...
İnsafa gelmiştir veya böyle uygulama yoktur. 3-4 hafta önce samsunga ödedim ben arkasındaki hortumu sıkıştırdım diye.PHILIPS servisi eski servisinde hiç öyle bir şey olmamıştı... ilginç...
Çok eskidir o dediği,yıllar önce servisler öyleydi doğru ,sanırım kanun çıktıktan sonra değiştirdiler onlar da politikalarınıİnsafa gelmiştir veya böyle uygulama yoktur. 3-4 hafta önce samsunga ödedim ben arkasındaki hortumu sıkıştırdım diye.

Belki de. O kadar eski toprak değilim ben ?Çok eskidir o dediği,yıllar önce servisler öyleydi doğru ,sanırım kanun çıktıktan sonra değiştirdiler onlar da politikalarını![]()
yetkili servisler garanti dışı üründen müşteri çıkan masrafa onay vermez ise çoğu para almaz istemezÇok eskidir o dediği,yıllar önce servisler öyleydi doğru ,sanırım kanun çıktıktan sonra değiştirdiler onlar da politikalarını![]()
Genel bir kuralı yok herhalde. Samsung aradığımda “ürününüzün garanti süresi dolmuşsa veya problem ürün kaynaklı değilse 50₺ servis ücreti alınır.” diye uyardı ve gelip 50₺’yi de aldı ürün kaynaklı sorun olmadığı için.yetkili servisler garanti dışı üründen müşteri çıkan masrafa onay vermez ise çoğu para almaz istemez
Adı üstünde yetkili servis biz özel servisler için yazdık @grezimonk yanlış anlamış
Almaması lazım sonuçta sorun var müşteri ne bilsin öne itilecek garantili ürünGenel bir kuralı yok herhalde. Samsung aradığımda “ürününüzün garanti süresi dolmuşsa veya problem ürün kaynaklı değilse 50₺ servis ücreti alınır.” diye uyardı ve gelip 50₺’yi de aldı ürün kaynaklı sorun olmadığı için.
Ürün eşime kayıtlıymış, o yüzden çıkmamıştı bilgisi ama alalı 22 ay oldu. Garantisi vardı yani.
Herhangi bir işlem de yapılmadı yani makine bir karış öne itildi sadece.
Bence almalı, o ne ise ,1 karış sağa veya sola takılmalıydı daha ilk baştaAlmaması lazım sonuçta sorun var müşteri ne bilsin öne itilecek garantili ürün
Çoğu servisin müşteriden para koparmak için değişik poltikası var sistem çok değişti

Bosch çamaşır makinası vardı bizim eski çalışmadı aradık geldi yetkili servisiBence almalı, o ne ise ,1 karış sağa veya sola takılmalıydı daha ilk başta![]()
Ohoo, o 6-7 "60-70" olmasınB
Bosch çamaşır makinası vardı bizim eski çalışmadı aradık geldi yetkili servisi
Abi bunun kartı yanmış 600TL masrafı var dedi g.yoktu şimdilik kalsın düşüneyim dedim
Ben ararım sizi tekrar dedim iyi günler dedi çıktı gitti parada almadı 6-7 sene önce

Yok @teraspy hocam bosch bu pahalı bende şaşırdım yüksek geldiOhoo, o 6-7 "60-70" olmasın![]()
Hımm,iyi yapmışın ,gerçi ben takıldım sadeceYok @teraspy hocam bosch bu pahalı bende şaşırdım yüksek geldi
Revizyonlu tamirli kart 250 ye buldum almadım
Sonra 850 TL'ye seg aldık

Siz teknik servis olsaydınız ne yapardınız.teknikservis : abi gelirim ama yapsamda yapmasamda 50 tl alırım ona göre
bu konuda görüşünüz nedir ?

Ramazana "can alıcı" soruyu sen sormuşsun ,ilk başta sorulsaydı konu "çözüldü" deyip kilitlenirdiSiz teknik servis olsaydınız ne yapardınız.![]()