Hizmet için gelen teknik servise arıza tespit ücreti ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PHILIPS servisi eski servisinde hiç öyle bir şey olmamıştı... ilginç...
İnsafa gelmiştir veya böyle uygulama yoktur. 3-4 hafta önce samsunga ödedim ben arkasındaki hortumu sıkıştırdım diye.

İnsafa gelmiştir veya böyle uygulama yoktur. 3-4 hafta önce samsunga ödedim ben arkasındaki hortumu sıkıştırdım diye.
Çok eskidir o dediği,yıllar önce servisler öyleydi doğru ,sanırım kanun çıktıktan sonra değiştirdiler onlar da politikalarını :)

Çok eskidir o dediği,yıllar önce servisler öyleydi doğru ,sanırım kanun çıktıktan sonra değiştirdiler onlar da politikalarını :)
Belki de. O kadar eski toprak değilim ben ?

yetkili servisler garanti dışı üründen müşteri çıkan masrafa onay vermez ise çoğu para almaz istemez

Adı üstünde yetkili servis biz özel servisler için yazdık @grezimonk yanlış anlamış

yetkili servisler garanti dışı üründen müşteri çıkan masrafa onay vermez ise çoğu para almaz istemez

Adı üstünde yetkili servis biz özel servisler için yazdık @grezimonk yanlış anlamış
Genel bir kuralı yok herhalde. Samsung aradığımda “ürününüzün garanti süresi dolmuşsa veya problem ürün kaynaklı değilse 50₺ servis ücreti alınır.” diye uyardı ve gelip 50₺’yi de aldı ürün kaynaklı sorun olmadığı için.

Ürün eşime kayıtlıymış, o yüzden çıkmamıştı bilgisi ama alalı 22 ay oldu. Garantisi vardı yani.

Herhangi bir işlem de yapılmadı yani makine bir karış öne itildi sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten sorunu fotoğraflayarak çıkıyorlar evden. Hani 50₺ almasa neden almadın diyecekler. Zaten kız dedi “abi biz sen kontrol etmişsindir zaten diye düşündük yoksa telefonda söylerdik 50 lirayı da almamış olurduk kusura bakma” dedi.

Bu arada bir kadın bir erkek tekniker geldi. Kadınların iş gücüne katılımını destekliyoruz ???

Genel bir kuralı yok herhalde. Samsung aradığımda “ürününüzün garanti süresi dolmuşsa veya problem ürün kaynaklı değilse 50₺ servis ücreti alınır.” diye uyardı ve gelip 50₺’yi de aldı ürün kaynaklı sorun olmadığı için.

Ürün eşime kayıtlıymış, o yüzden çıkmamıştı bilgisi ama alalı 22 ay oldu. Garantisi vardı yani.

Herhangi bir işlem de yapılmadı yani makine bir karış öne itildi sadece.
Almaması lazım sonuçta sorun var müşteri ne bilsin öne itilecek garantili ürün

Çoğu servisin müşteriden para koparmak için değişik poltikası var sistem çok değişti

Almaması lazım sonuçta sorun var müşteri ne bilsin öne itilecek garantili ürün

Çoğu servisin müşteriden para koparmak için değişik poltikası var sistem çok değişti
Bence almalı, o ne ise ,1 karış sağa veya sola takılmalıydı daha ilk başta :ok

özel servislerde messi kadar para göz olmuş sanki... :nanik

B
Bence almalı, o ne ise ,1 karış sağa veya sola takılmalıydı daha ilk başta :ok
Bosch çamaşır makinası vardı bizim eski çalışmadı aradık geldi yetkili servisi

Abi bunun kartı yanmış 600TL masrafı var dedi g.yoktu şimdilik kalsın düşüneyim dedim

Ben ararım sizi tekrar dedim iyi günler dedi çıktı gitti parada almadı 6-7 sene önce

B

Bosch çamaşır makinası vardı bizim eski çalışmadı aradık geldi yetkili servisi

Abi bunun kartı yanmış 600TL masrafı var dedi g.yoktu şimdilik kalsın düşüneyim dedim

Ben ararım sizi tekrar dedim iyi günler dedi çıktı gitti parada almadı 6-7 sene önce
Ohoo, o 6-7 "60-70" olmasın :kiskis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt