teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Evet açılır büyük ihtimalleMerhaba Toshiba 40L2863DAT tvde Pixellence ve winks özelliğini açabiliyor muyuz ? Bu tv destekliyor mu ? Yardımcın olursanız sevinirim.
Evet açılır büyük ihtimalleMerhaba Toshiba 40L2863DAT tvde Pixellence ve winks özelliğini açabiliyor muyuz ? Bu tv destekliyor mu ? Yardımcın olursanız sevinirim.
Merhaba Toshiba 40L2863DAT tvde Pixellence ve winks özelliğini açabiliyor muyuz ? Bu tv destekliyor mu ? Yardımcın olursanız sevinirim.
profile dosyasının içinde bu model tvnin de mi profil ayarları var hocam?Profile dosyasını çekerek kontrol edebilirsiniz. Muhtemelen açılacaktır.
Hocam sizin konunuzdaki dosyalarla mı yapacağız bu işlemi? https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-profil-alma-dosyalari-tumu.3538/Evet açılır büyük ihtimalle
Yapmışsın zatenprofile dosyasının içinde bu model tvnin de mi profil ayarları var hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizin konunuzdaki dosyalarla mı yapacağız bu işlemi? https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-profil-alma-dosyalari-tumu.3538/
Sağolun hocam. Sizin ve Adem Helvacı hocamın çektiği videonun yardımıyla çözdük olayıYapmışsın zaten
O konudan buraya aldım mevzuyu ,ana konu karışmasınOlmadı hocam TV gene aynı başlangıcı yapıyor Netflix te gelmedi
Akıllı kumanda da denedim bu fişi cektigimizde takip başlama sorun onu kapatabilsek olacak benceO konudan buraya aldım mevzuyu ,ana konu karışmasın
Peki kumanda OK tuşu iyi çalışıyor değilmi,yazılım atarken lazım çünkü o tuş .
Ama herşey norrmal görünüyor profillerinde ,yoksa mutlaka uyarırdım seni ,"şunu şöyle yap dene" diyeAkıllı kumanda da denedim bu fişi cektigimizde takip başlama sorun onu kapatabilsek olacak bence
Denemedim ama USB lerde sıkıntı olsa profil dosyalarını TV den cekemezdim birde log file oluşturmuş USB nin içine TV her açıldığında sanırım 10 civarı vardiAma herşey norrmal görünüyor profillerinde ,yoksa mutlaka uyarırdım seni ,"şunu şöyle yap dene" diye
Ben bugün bizim tvde denedim ,fişi takar takmaz tv ledi flaşör yaparak açılıyor ,direk yani. Ama kumandadan OK basarak açarsam usbyi bekliyor ,açılması için ,bulamayınca açılıyor ,usblerde sıkıntı yoktur umarım ,usbyi tvye takınca medya player açılıyor mu acaba ?
Yok ,profilleri alıyor ama yükleme yapmıyor ,başıma çok geldiğinden biliyorum ,hatta konularda yazdım ,mesela köydeki tv de profilleri aldım oynadım ,tv çöktü ,bir türlü yazılımı yükleyemedim ,elimdeki tüm usbleri denedim sonunda 500 gblik seyyar harddisk ile yükledim yazılımı .MB97 kartlı tvidir ,aynı şekilde mutfaktaki tvde de yaşadım ,köyden bildiğimden evde kaç usb bellek varsa denedim ,onun kartı da MB96 ,ama mesela MB90 kartlı tvye 128 mb lik usb bellekle de yazılım atıyorum,32gblik belleklede ,seçmez çünkü o tvDenemedim ama USB lerde sıkıntı olsa profil dosyalarını TV den cekemezdim birde log file oluşturmuş USB nin içine TV her açıldığında sanırım 10 civarı vardi
Ben ne deniyim hocam elimde bir sürü var taşınabilir hardisk te varYok ,profilleri alıyor ama yükleme yapmıyor ,başıma çok geldiğinden biliyorum ,hatta konularda yazdım ,mesela köydeki tv de profilleri aldım oynadım ,tv çöktü ,bir türlü yazılımı yükleyemedim ,elimdeki tüm usbleri denedim sonunda 500 gblik seyyar harddisk ile yükledim yazılımı .MB97 kartlı tvidir ,aynı şekilde mutfaktaki tvde de yaşadım ,köyden bildiğimden evde kaç usb bellek varsa denedim ,onun kartı da MB96 ,ama mesela MB90 kartlı tvye 128 mb lik usb bellekle de yazılım atıyorum,32gblik belleklede ,seçmez çünkü o tv
Fırsat bulursan denemekte fayda varBen ne deniyim hocam elimde bir sürü var taşınabilir hardisk te var
Hocam yardımlarınız için teşekkür ederim sorun flash diskte imiş 7. Flashta bıkmadan çözdüm şimdi modlama ile isim varFırsat bulursan denemekte fayda var