teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,138
- 65
Senin adına sevindim doğrusu , bir kez daha haklı çıktım gibi görünüyorHocam yardımlarınız için teşekkür ederim sorun flash diskte imiş 7. Flashta bıkmadan çözdüm şimdi modlama ile isim var

Senin adına sevindim doğrusu , bir kez daha haklı çıktım gibi görünüyorHocam yardımlarınız için teşekkür ederim sorun flash diskte imiş 7. Flashta bıkmadan çözdüm şimdi modlama ile isim var
Modlamayida halledip Netflix i menüde aktif ettim tekrar teşekkür ederim hocam biraz daha karıştırmak istersem IPTV özelliği aktif edersem kullanabilirmiyimSenin adına sevindim doğrusu , bir kez daha haklı çıktım gibi görünüyor,hep yazarım "pes etmek yok" diye
![]()
İp tv zaten wevd içinde var ,oradan kullanabilirsin ,smart kurcalaModlamayida halledip Netflix i menüde aktif ettim tekrar teşekkür ederim hocam biraz daha karıştırmak istersem IPTV özelliği aktif edersem kullanabilirmiyim
hocam fiş de çekip kapatıp tekrar açtım ama işlem aktif olmuyor factory reset de yaptım yine olmadı.Islemin aktif olmasi icin tv nizin fisini cekerek kapatip tekrar acarsaniz islem aktif olacaktir,cok nadir durumlarda factory reset yapmak gerekebilir.
flash bellekten kaynaklı olabilir mi?Islemin aktif olmasi icin tv nizin fisini cekerek kapatip tekrar acarsaniz islem aktif olacaktir,cok nadir durumlarda factory reset yapmak gerekebilir.
eger ayni flash bellek ile profillerinizi kendi tv nizden aldiysaniz olmaz.flash bellekten kaynaklı olabilir mi?
Aynı flash ile aldım.Aklıma tv den profil dosyalarını alma konusunda yayınlanan anakart model dosyaları geliyor.acaba mb 130p yerine mb130 dosyasını alıp yaptığım için olmuş olabilir mi?eger ayni flash bellek ile profillerinizi kendi tv nizden aldiysaniz olmaz.
burdan nasıl paylaşabilirim dosyayı?Profil dosyanizi paylasirsaniz kontrol edebilirim
hocam profil dosyamı size nasıl gönderebilirim.Maalesef forum üzerinden dosya paylaşmayı bilmiyorum.Bilgisarım açık kısaca tarif ederseniz hemen gönderebilirim.Birde tv aldığım yani toolbox ile işlem yapılmamış dosyayı mı göndereyimSiz islemi kendi tv nizden aldiginiz sw profilde yapip tekrar geri yüklemeye calisyorsunuz ,islem yapdiginiz dosya sizin tv nize ait o yüzden sorun cikaran sey o olamaz.yukarda yazdigim gibi profilinizi paylasirsaniz inceleyebilirim.
dosya yükleme sitelerinden herhangi birine yükleyip linki burada paylasin lütfen. iki dosyayida gönderirseniz iyi olur.hocam profil dosyamı size nasıl gönderebilirim.Maalesef forum üzerinden dosya paylaşmayı bilmiyorum.Bilgisarım açık kısaca tarif ederseniz hemen gönderebilirim.Birde tv aldığım yani toolbox ile işlem yapılmamış dosyayı mı göndereyim
İşlem bitince Profile isimli bir klasör yarattın mı,modladığın sw profili o klasöre kopyaladın mı?Değerli üstadlar@teraspy, ;
Jvc mb130 anakartlı televizyonumda pixelence özelliğini aktif etmek için ilk mesajda bulunan video da ki talimatlara göre adımları takip ederek tv nin profil dosyalarını aldım.Vestel toolbox programı ile yanlızca bana lazım olan softPix dosyasını true yapıp kaydettim. En az 4 ayrı usb bellek ile tv ye aktarmaya çalıştımsa da başaramadım. İşlemleri sırasıyla ve dikkatlice uyguladım ama tv ye swprofile dosyasını aktaramıyorum.
Acaba tv den profil dosyalarını alırken anakartın modelini mi yanlış seçtim benim anakartın modeli servis menüsünde mb 130 olarak görünüyor ama tvnin anakart modeli mb130P olması lazım.Bu olay modlamayı etkiler mi? Birde teraspy hocam bazı tv lerin flash bellek seçtiğinden bahsetmişiniz bende de sorun bu olabilir mi?Nerde hata yapmış olabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkür ederim
Evet olabilir ,dosya alınıyor ama yüklenemiyor ,özellikle usb 3.0 giriş kullanılmasın ,yükleme olmaz ,2.0 girişe takılacak ,usb yi tv kapalıyken tak ,tv aç ,öyle yap işlemini.flash bellekten kaynaklı olabilir mi?
Olabiliyor sevgili hosbuldukeger ayni flash bellek ile profillerinizi kendi tv nizden aldiysaniz olmaz.
sizinde bahsettiginiz gibi usb takilan yerden kaynakli olabilir,1 nolu usb ye veya siyah renkli usb girisine takmak gerekir..Olabiliyor sevgili hosbulduk![]()