Önemli HI LEVEL, Sunny, Axen Atmaca Elektronik Yazılımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam aleyküm iyi günler, kolay gelsin ustalar,

açılışta android logosunda takılı kalıyor , yardımcı olabilir misiniz? panelin etiket resmini ekliyorum

20240312_135838.jpg

20240312_140512.jpg

Selam aleyküm iyi günler, kolay gelsin ustalar,

açılışta android logosunda takılı kalıyor , yardımcı olabilir misiniz? panelin etiket resmini ekliyorum

20240312_135838.jpg

20240312_140512.jpg
Elinize sağlık. Bir de TV arka etiket görseli paylaşır mısınız?

"HL49FIL403" Doğru mudur?

cok teşekkürler ustam
denedim, fise taktiktan sonra usb guncellemeye basladi ,4 - 5 dk sonra ekran kapandi, bi 30 dka bekledim ama ekran hala acilmadi, simdi sadece power isigi yanik kaliyor ve baska hic tepki vermiyor, usb den yine denemek istedim ama artik guncelleme ekranina bile gecmiyor 😢

denedim, fise taktiktan sonra usb guncellemeye basladi ,4 - 5 dk sonra ekran kapandi, bi 30 dka bekledim ama ekran hala acilmadi, simdi sadece power isigi yanik kaliyor ve baska hic tepki vermiyor, usb den yine denemek istedim ama artik guncelleme ekranina bile gecmiyor 😢
arizanotlari ustam. Kartlar farklı mıdır? (Axen, Hl) Farklı bir öneriniz var mıdır?

arizanotlari ustam. Kartlar farklı mıdır? (Axen, Hl) Farklı bir öneriniz var mıdır?
Merhaba.

13AT203 49" Samsung panelli yazılım verildiyse yazılım doğrudur. Stby tuşuna basılı tutarak yüklemeyi deneyin. Sorun devam ederse emmc çökmüştür.

servis anakarti degistirdi garanti kapsaminda ve simdilik calisiyor bakalim, destekleriniz icin tesekkurler ustalar :cak

Panel modeli = LSC490HN02
Anakart modeli = 13AT405
20240329_174211.jpg

Geri
Üst Alt