Fabrika ayarlarına alın. Videodaki gibi kurulum yapın;
tamam hocam bende demin izledim böyle yaptım inşallah düzelir yardımınız için teşekkür ederim
Fabrika ayarlarına alın. Videodaki gibi kurulum yapın;
Elinize sağlık. Bir de TV arka etiket görseli paylaşır mısınız?Selam aleyküm iyi günler, kolay gelsin ustalar,
açılışta android logosunda takılı kalıyor , yardımcı olabilir misiniz? panelin etiket resmini ekliyorum
Elinize sağlık. Bir de TV arka etiket görseli paylaşır mısınız?
"HL49FIL403" Doğru mudur?
Yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
cok teşekkürler ustamYazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
denedim, fise taktiktan sonra usb guncellemeye basladi ,4 - 5 dk sonra ekran kapandi, bi 30 dka bekledim ama ekran hala acilmadi, simdi sadece power isigi yanik kaliyor ve baska hic tepki vermiyor, usb den yine denemek istedim ama artik guncelleme ekranina bile gecmiyorcok teşekkürler ustam
arizanotlari ustam. Kartlar farklı mıdır? (Axen, Hl) Farklı bir öneriniz var mıdır?denedim, fise taktiktan sonra usb guncellemeye basladi ,4 - 5 dk sonra ekran kapandi, bi 30 dka bekledim ama ekran hala acilmadi, simdi sadece power isigi yanik kaliyor ve baska hic tepki vermiyor, usb den yine denemek istedim ama artik guncelleme ekranina bile gecmiyor
Merhaba.arizanotlari ustam. Kartlar farklı mıdır? (Axen, Hl) Farklı bir öneriniz var mıdır?
panel üzerinde etiketi atarmısın orada panelin markası yazıyorPanel modeli = LSC490HN02
Anakart modeli = 13AT405
buyrun hocampanel üzerinde etiketi atarmısın orada panelin markası yazıyor
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsinbuyrun hocam