Size daha önce verdiğim yazılımı denediniz mi.?Hi level hl49fıl403/TNR samsung panel yazılımı TV yi fabrika ayarlarına döndürdüm cihaz hiç açılmıyor
O yazılım LG panel içindi bende LC panel olmayaınca kendi orjinal panelini aldım taktım çalışıyordu YouTube ye girmiyordu bende fabrika ayarlarına döndüm TV hiç açılmıyor stanby ışığı yanıyor ama hiç açılmıyorSize daha önce verdiğim yazılımı denediniz mi.?
orijinal panel samsung yanlış hatırlıyorsam.O yazılım LG panel içindi bende LC panel olmayaınca kendi orjinal panelini aldım taktım çalışıyordu YouTube ye girmiyordu bende fabrika ayarlarına döndüm TV hiç açılmıyor stanby ışığı yanıyor ama hiç açılmıyor
evet orjinal samsung paneldi ama ben o zaman LG panel vardı onu takmayı denedim görüntü çift gösteriyordu bende olmayınca kendi samsung panelinden aldım taktım çalışıyordu şimdi televizyonu fabrika ayarlarına döndürdüm tv şimdi hiç açılmıyor bana samsung panel full yazlım lazım teşekürlerorijinal panel samsung yanlış hatırlıyorsam.
Yazılımi verdim yükleyip bilgi verin.evet orjinal samsung paneldi ama ben o zaman LG panel vardı onu takmayı denedim görüntü çift gösteriyordu bende olmayınca kendi samsung panelinden aldım taktım çalışıyordu şimdi televizyonu fabrika ayarlarına döndürdüm tv şimdi hiç açılmıyor bana samsung panel full yazlım lazım teşekürler
ustam yazılımı denedim tv yazılım atarken stanby ışığı yanıp sönüyor ledlerde yanıyor ama yazılımı alıp almadığı belli olmuyor 20 dakika bekledim amaYazılımi verdim yükleyip bilgi verin.
Cihazda kullanılan panele göre yazılım veriliyor.merhaba göndermiş olduğunuz yazılımı prosedüre göre yükledim tv yazılım yükleme tamamlandıktan sonra resimde eklediğim gibi yine android topları dönüyor açılmıyor ekran görüntü problemi yoktu gönderdiğiniz yazılım panel yazılımı olarak görüyorum yanlış yazılım gönderilmiş olabilirmi
HDMI soketle ilgili problem yaşıyor olabilirsiniz.selamün aleyküm arkadaşlar kolay gelsin
SUNNY SN040LM181-T1FM LCD televizyon HDM girişlerinden görüntü ve ses alamıyorum diğer scart girişden görüntü geliyor bu arıza ile karşılaşan oldu mu? arıza yazılım kaynaklı olabilirmi? konu hk.yardımcı olurmusunuz.