teşekkürler hocamyazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin
teşekkürler hocamyazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin
yazılımı bildirim olarak gönderdim.
ekran dönen toplarda kalıyor.yazılımını var mı acaba elinizde. Hİ-level marka, hl49fil403-TNR model
teşekürler.
yazılımı bildirim olarak gönderdim.
Merhaba banada bu yazılım gerekli ulaşamıyorumyazılımı bildirim olarak gönderdim.
yazılımı verdiğimiz kişilerin mesajlarına bir bakın neden yazılıma ulaşamadığınız anlarsınız.Merhaba banada bu yazılım gerekli ulaşamıyorum
merhaba baktım anlayamadım nedenyazılımı verdiğimiz kişilerin mesajlarına bir bakın neden yazılıma ulaşamadığınız anlarsınız.
merhaba baktım anlayamadım neden
ekran dönen toplarda kalıyor.yazılımını var mı acaba elinizde. Hİ-level marka, hl49fil403-TNR model
teşekürler.
TV' deki problemi yazın.Hocam Merhabalar Hi-Level 43inç HL43DLK13/0216 model televizyon için güncel yazılım alabilir miyim varsa. Teşekkür ederim.
bu tv de güncel yazılım olmaz firmanın yazılım neyse odur hatası nedir ve sunny lerde img yazılım atarken stbny gidebiliyor veya stnbyda kalabiliyor emmc flash bozuksa yazılım almaz emmc flasın değişecekHocam Merhabalar Hi-Level 43inç HL43DLK13/0216 model televizyon için güncel yazılım alabilir miyim varsa. Teşekkür ederim.
teşekürle
tv yi ilk kurulum yapıp tekrar ayarlayın sonra kanalları taratın bunlarda kanal sıralaması yaptığında bikaç gün sonra kanallar yer değişirHocam programlardan atma yapıyor. Youtube e de giriş yapamıyorum bu tarz sorunlar tv çalışıyor sadece programlar verimli olmadığı için yazılım güncelleme yapmak istemiştim.