Z
zindankale
Yeni Üye
- 10 Ocak 2020
- 6
- 49
TeşekkürlerLG Panel
TeşekkürlerLG Panel
TeşekkürlerLG Panel
TeşekkürlerLG Panel
Rica ederim.Teşekkürler
Teşekkürler
Sayın hocam, dün seri nosu ile takip ettiğim LG panel TV satılmış maalesef, ben de iş çıkışı başka bir TV aldım ama paneli hakkında fikrim yok ne çıkarsa bahtımıza yine de kontrol edebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. seri no: 8360319 900811Rica ederim.
Sayın hocam, dün seri nosu ile takip ettiğim LG panel TV satılmış maalesef, ben de iş çıkışı başka bir TV aldım ama paneli hakkında fikrim yok ne çıkarsa bahtımıza yine de kontrol edebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. seri no: 8360319 900811
Çok teşekkürler.8360319 900811
Panel LG görünüyor.
Direkt led.Merhaba, bu ürünün aydınlatması direck led aydınlatma mı, edge led mi?
Merhaba. Aranıza yeni katıldım ve forumda vermiş olduğunuz bilgiler ışığında bu tvden bir tane de ben aldım. Öncelikle bizi bilgilendiren değerli arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ederim.. Rica etsem aldığım tv nin paneline bakma şansınız olur mu?
Böyle tereddütü olan arkadaşlar seri numarası ile kontrol talep ederlerse bakarım, Sonuçta hangi tarihlerde hangi partide üretildikleri bilgisine de erişilebiliyor.Adem Helvacı, Abi 16 ocak ta gönderilen ve Samsung VA panel çıkan Tv 'ler de dahili subwoofer, speakear box var mı?
Yani belki 28 kasım ürünü olmayıp samsung va panel kullanılmış fakat içine subwoofer ve speakear box dahil edilmiş olabilir mi?
Bu konu hakkında bir bilgin var mı ? Olup olmadığını Samsung Va çıkan arkadaşlar bunu nasıl öğrenebilirler?
Çok teşekkür ederim Adem bey mutlu oldum şimdi ?Merhabalar; Hoşgeldiniz, Panel LG IPS.
Bu kutularda askı aparatı çıkmaz. Vestelin yeni kararı doğrultusunda artık hiç bir tv den askı aparatı çıkmayacak.Adem hocam rica etsem şu seri no'ya bakabilir misiniz? Bir de kutudan askı aparatı çıkıyor mu acaba?
8360319 900846