Turkvod yükleyecektim ücretli diyorlar bazen çalışmışmıyormuş.İlginç.
IPTV izlemeniz için eklenti yok bende maalesef.
Kodi yüklümü sizde turkvod varmı çalışıyormu adres nedir
Turkvod yükleyecektim ücretli diyorlar bazen çalışmışmıyormuş.İlginç.
IPTV izlemeniz için eklenti yok bende maalesef.
Turkvod yükleyecektim ücretli diyorlar bazen çalışmışmıyormuş.
Kodi yüklümü sizde turkvod varmı çalışıyormu adres nedir
Anladım forumda ilk kodi konusunu eklentiyi kim açtı sorumlusu kim etiketleyim yardımı olacaksa 3 ay önce görmüştüm forumda ne oldu yazan istifamı etti kodiden.Bizdeki Vestel TV epey eski.
TV de izlemiyorum zaten.
O yüzden IPTV işleri bende olmaz.
Ben bu saatte yatmam ,ama foruma girmem ,yapacak çok işim var ,zaman yetmiyor ,mesela bugün 00:30 kadar uydu yazılımıyla uğraştım ,foruma da ancak girdimteraspy amca yatıyor
albanez ustadan yorum gelmedi
Umut Barış daha önce kodi konusuna değinmiştin güncel eklenti resim attığım tv'e nasıl kurulur
İlk yazı
HI LEVEL 49UHL650 Led Tv İncelemesi. A101 28 Kasım 2019 Satışı UHD TV
Sabah servis geldi kurduk herhangi bir sorun çıkmadı görüntü kalitesi iyi ama Wifi performansı maalesef oldukça kötü. Ortada 5 metre var yok 1 de duvar var ama hızın yarısı kayıp.tavsiyeforumu.com
ekran farkı olabilir.Hi Level 50UHL650 50'' ile Hi-Level 49UHL650 49''arasında ne fark var. Arasın da ne fark var. ikisin fiyat farkı 300 TL.
Hi Level 50UHL650 50'' ile Hi-Level 49UHL650 49''arasında ne fark var. Arasın da ne fark var. ikisin fiyat farkı 300 TL.
Vardı, bugün bittiMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu modeller şuan satışda varmı ki
Hocam bayağı önce satışa sunuldu siz nerden buldunuz, eğer bulunabiliyorsa bende araştırmak isterim, ben kayserideyim siz hangi bölgede buldunuzVardı, bugün bitti
Smart markette varsa aktif edebilirsiniz.merhaba ustalarım, eski bir konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açmak yerine burdan devam etmek mantıklı olacağını düşündüğüm için buraya yazıyorum, malumunuz TRTizle uygulaması artık yayından kalktı ve yerine TABİİ geldi, sorum şu ki bu HI LEVEL 49UHL650 tv ye tabii uygulamasını yükleyebilirmiyiz.