Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Mutluluğunuzun daimi olması dileklerimle.Çok teşekkür ederim Adem bey mutlu oldum şimdi ?
Mutluluğunuzun daimi olması dileklerimle.Çok teşekkür ederim Adem bey mutlu oldum şimdi ?
Tedarik durumları ile ilgili hiç bilgim olmuyor ne yazık ki.Adem Helvacı, Adem Bey anadolu yakasında 20 30 adet şube gezdim ama bu modelden hiç birinin ellerinde kalmamış a101 yeni katalog baktıgımda 16 ocak perşembe günü yazıyor yeni ürünlermi gelicek acaba yada ne zaman nereye gelir nerde vardır hiç bilginiz varmıdır acaba ?
Abi baştacısın ?Böyle tereddütü olan arkadaşlar seri numarası ile kontrol talep ederlerse bakarım, Sonuçta hangi tarihlerde hangi partide üretildikleri bilgisine de erişilebiliyor.
?Abi baştacısın ?
Sayın Adem hocam merhabalar 49uhl650 wireless display düzgün çalışmıyor 20 gün önce de hı level 40hl650 fu HD olan modelde satın almıştım wireless display onda son derece akıcı ve çok güzel çalışıyordu aynı telefonda 49uhl650 de deniyoruz takıla takıla ilerliyor ve bir adet te Samsung 43mu7000 var onda deniyoruz son derece akıcı aynı telefonla deniyoruz fakat 49 uhl650 de sorunlu acaba yazılımsal bir problem nedir servisi çağırmama gerek var mı yardımlarınızı bekliyorum
onlar ayakların kapakları dağılmasın diye ama işe yaramıyor kendisi düşüyor kapaklarınBu tv'nin ayaklarının olduğu torbadan 2 birleşik yuvarlak çıktı kapak gibi bişey nedir bu çözemedim bilen varmı