Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Yok yanildiginizi düşünmeyin. Fikir üretiyoruz. Kurutma konusunda çalışma prensibi olarak bende uzman değilim
Buzdolabı ile aynı mantık sadece soğutma yerine teknik olarak ne deniyo bilmiyorum ama ters basınç ile gazı soğuk değil sıcak basıyor bu sayede ısıtma yapıyor hemen hemen bütün parçalar klima ve buzdolabinda da mevcut.
Hava siliklasyinu olarak dışardan giren değil içindeki hava dolaşımi mevcut. Hacim küçük olursa daha çabuk döner hacim büyük olunca daha geç döner olarak düşünüyorum.
Ve biz Türk vatandaşı olarak makine kg ağırlığıa göre değil kazanın büyüklüğüne göre içine yük koyuyoruz. Buna istinaden kazan hacminin büyüklüğünu sundum.
Asıl sorumuz şu olsun o zaman, kazan hacmi küçük olan mi çabuk kurutur yoksa hacmi büyük olan mi ?
Küçük olana fazla yükleme yapılamayacak ve daha çabuk kurutacak olarak düşünüyorum.
Bilemedim şimdi ?
Bı uzmana danışmak lazım.
Adem Helvacı ne diyirsun sen eski topraksın
La kurutma makinesinin içine klima takıyorlar ''al sana kurutma makinesi'' diyorlar işte

Kazan ne kadar büyük ise havalandırma oranı da o derece aktif oluyor ancak senin değindiğin hususun doğruluğu, teorik ve üretim esası olan bu bilgiyi çürütüyor zira bizde kazana Allah ne verdi ise yüklenir