hareketliperde
Süper Üye
- 17 Ara 2019
- 459
- 36
o ürünün üretimi bitti . 8050 YK modeline bakın siz. daha iyi model hem.Sizin kullanmış olduğunuz modeli bir inceliyeyim bakalım Olmadı ayrı ayrı alıcam
o ürünün üretimi bitti . 8050 YK modeline bakın siz. daha iyi model hem.Sizin kullanmış olduğunuz modeli bir inceliyeyim bakalım Olmadı ayrı ayrı alıcam
Tek makina olsun istiyorum ama çoğunluk ayrı ayrı olması daha iyi diyorlar.Kararsız kaldım şimdi.Bi yerde tek olanların iyi kurutmadığına okudum.o ürünün üretimi bitti . 8050 YK modeline bakın siz. daha iyi model hem.
kurutma kısmında bir fark yok. aynı dolap kuruluğu aynı ütü kuruluğu. ama bu konuda da yazıldı. insanımız tıka basa kullanmaya alışık ürünleri. bu makine 8 yıkar 5 kurutur. ağzına kadar doldurursanız tabi kurutmaz. öncelikle kılavuzu okumayı öğrenmesi gerekiyor insanlarınTek makina olsun istiyorum ama çoğunluk ayrı ayrı olması daha iyi diyorlar.Kararsız kaldım şimdi.Bi yerde tek olanların iyi kurutmadığına okudum.
Söylediklerinize katılıyorum ne yazık ki bizim insanımız makinayı sonuna kadar doldurur, ne çamaşır iyi yıkanır nede iyi sıkar bu durumun birde makinanın amortisör ve rulmana zararı var.Birde çamaşırlar iyi yıkansın diye deterjan gözünü iyice doldururlar.Fazla deterjan koymakla çamaşır iyi yıkanmaz aksine kıyafetlerin üzerinde ve deterjan gözünde bir miktar deterjan kalır.kurutma kısmında bir fark yok. aynı dolap kuruluğu aynı ütü kuruluğu. ama bu konuda da yazıldı. insanımız tıka basa kullanmaya alışık ürünleri. bu makine 8 yıkar 5 kurutur. ağzına kadar doldurursanız tabi kurutmaz. öncelikle kılavuzu okumayı öğrenmesi gerekiyor insanların
hatta arçelik cizgi bile koymuş kapağa bak bu cizgiyi geçme kurutmaz diye ama bakan nerde![]()
TEE mi şu TEE den bir kurtulamadık. Eski üretim yeni üretim farkı vardır inşallah. TEE yi buzdolabında hata edip aldım, bunda istemiyorum. İnşallah iade ile uğraşmama gerek kalmaz. Ürün seri numarasından bakabiliyorsanız bu seri numarası ambalajı açılmadan gözükecek bir yerde ise geldiğinde seri numarasına bakabilirim. Ama hepsi aynıdır sizden cevap bekliyorum.Pitbull üzücü bir haberim var.
General Elektrik patenti ile TEE üretimi kompresör kullanıldığı bilgisi var, alternatif kaynaktan teyit etmeye çalışacağım.
(TEE= Türk Elektrik Endüstrisi adlı Koç gurubu şirket)
TEE ekovatalar da kronik bir sorun mu var acaba.Beko marka no frost buzdolabımın var 2 sefer ekovat yandı ilkinde garanti bitmesine 80 gün kala garanti kapsamında yaptırdım.Yaklaşık 3 ay önce yine arızalandı yetkili servise ücretli yaptırdım.İlki ve sonra iki takılan ekovatın markası TEE diGrundig de TEE herhalde
![]()
Soğutma sistemlerinde kompresör kendi sıcaklığını atamıyor. Yeni nesil dolaplarda sagı solu hava alamayacak şekilde üretildiği için çekirdek ısısı tavan yapıyor. Buda bozulmasına yol açıyor. Sizin dolapda TEE nin NTU 170 MT olan modeli mi? Para verip taktırdığınızda embraco, Samsung, LG falan taktırsaydınız keşke.TEE ekovatalar da kronik bir sorun mu var acaba.Beko marka no frost buzdolabımın var 2 sefer ekovat yandı ilkinde garanti bitmesine 80 gün kala garanti kapsamında yaptırdım.Yaklaşık 3 ay önce yine arızalandı yetkili servise ücretli yaptırdım.İlki ve sonra iki takılan ekovatın markası TEE di
Hangisi iyi hangisi kötü bilmediğim için yetkili servise yaptırdım benim ekovat da yardımcı sargı yanıktı (kendim ölçtüm) Ayrıca servis çalışanları dolapın gövdesinde bir sensörün de değiştiğini söylediler.Ekovatın model numarası bilmiyorum.Soğutma sistemlerinde kompresör kendi sıcaklığını atamıyor. Yeni nesil dolaplarda sagı solu hava alamayacak şekilde üretildiği için çekirdek ısısı tavan yapıyor. Buda bozulmasına yol açıyor. Sizin dolapda TEE nin NTU 170 MT olan modeli mi? Para verip taktırdığınızda embraco, Samsung, LG falan taktırsaydınız keşke.
Dolabı şuan kullanıyorsanız dolabın arkasında yazar. Meşhur TEE NTU 170 MT.Hangisi iyi hangisi kötü bilmediğim için yetkili servise yaptırdım benim ekovat da yardımcı sargı yanıktı (kendim ölçtüm) Ayrıca servis çalışanları dolapın gövdesinde bir sensörün de değiştiğini söylediler.Ekovatın model numarası bilmiyorum.
Kullanıyorum şuan biraz işlerim var. Müsait bir zamanda bakıcamDolabı şuan kullanıyorsanız dolabın arkasında yazar. Meşhur TEE NTU 170 MT.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem Helvacı Ürünü yarın teslim alacağım kompresör markası hakkında doğruluk payı yüksek bilgiye ulaşabildiniz mi? Ona göre iade etmeyi düşünüyorum.
Dolap üzerindeki ekovatın modeli NTU 170 MT üzerinden çıkan da aynı model.Dolabı şuan kullanıyorsanız dolabın arkasında yazar. Meşhur TEE NTU 170 MT.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem Helvacı Ürünü yarın teslim alacağım kompresör markası hakkında doğruluk payı yüksek bilgiye ulaşabildiniz mi? Ona göre iade etmeyi düşünüyorum.
Dolap üzerindeki ekovatın modeli NTU 170 MT üzerinden çıkan da aynı model.