Akigo35
Süper Üye
- 20 Tem 2020
- 1,124
- 44
35 santimmiskablo uzunluğu ne kadar
35 santimmiskablo uzunluğu ne kadar
Ben ilk aldığın kabloyu soruyorum senin kısalttığını değil35 santimmis
1 metrelikti kestim oda 20 30 santim kadar, 5 santimlik yapacağım şimdiBen ilk aldığın kabloyu soruyorum senin kısalttığını değil
2-3 metrelik kablo almadıysan sıkıntı olmaz
kesmene gerek yoktu kabloda sıkıntı yok yüklediğin rom yada aml burn tool version sorunu1 metrelikti kestim oda 20 30 santim kadar, 5 santimlik yapacağım şimdi
Burn tool çeşit çeşit alayını denedim, yazılım da var. Delirdim, rakı doldururum bunun yüzündenkesmene gerek yoktu kabloda sıkıntı yok yüklediğin rom yada aml burn tool version sorunu
cihaz pert etmek şart önce bozacaksın sonra yapmayı öğreneceksin bozmadan yapılmazBurn tool çeşit çeşit alayını denedim, yazılım da var. Delirdim, rakı doldururum bunun yüzünden
Şimdi kablo kisaltacagim zira başka kablo yok ipekten kablolar döşeyecegimcihaz pert etmek şart önce bozacaksın sonra yapmayı öğreneceksin bozmadan yapılmaz
Hiç uğraşma ,kenara koy ,yedek parça olarak kullanırsın ,3mb lik cihaza 2mb yüklemişsin ,boot gitmiş ,bootable olmaz artık ,spi söküp dışardan programlamalısın ,o da olmayacağına göre ,değil rakı ,viski koysan açılmaz,sen iyisi mi TR gelirken getir arkadaşa bırak Çiğli'ye gittiğimde alırım ondanŞimdi kablo kisaltacagim zira başka kablo yok ipekten kablolar döşeyecegim
Şu cihazın üstten net fotosunu yolla bakalım burayaSanayi kablosu gibi kısacık usb yaptım 35 lik bitmiş kafayla, daha ne yapayım cihazı görüyor 0x10105002 hatası veriyor %2 de
android 7 bunun ilk romunu bul onu yüklemeye çalış anca onu kabul eder ederseSanayi kablosu gibi kısacık usb yaptım 35 lik bitmiş kafayla, daha ne yapayım cihazı görüyor 0x10105002 hatası veriyor %2 de
O kaçlık 3 lük mü yoksa 2 lik mi? Aslında flash erase dendiğinde tümünü silmeli, onun için de bağlanması lazım ki silsin ,benim anladığım bağlanmıyor laptop cihazaandroid 7 bunun ilk romunu bul onu yüklemeye çalış anca onu kabul eder ederse
Televizyon android, yedek lisanslı android cihaz var, yarın Birtane daha alabilirim ama benim huyum pis buna taktımandroid 7 bunun ilk romunu bul onu yüklemeye çalış anca onu kabul eder ederse
Kaç usb var bunda? 4 mü?Televizyon android, yedek lisanslı android cihaz var, yarın Birtane daha alabilirim ama benim huyum pis buna taktım