H96 Pro Plus 2/16 Firmware AOSP-ATV Rom

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Fazla ilerme olmadıysa çalışır cihaz tv ye takınca.
Rom yükleme kolay aslında bilmeyince sıkıntı olabiliyor.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
@TC Yıldırım
Cihazın rootlu olması gerekiyor mu? Birde windows 7 üzeri sürücü imza zorlamasıni devre dışı bırakın gibi seyker yazılmış, aslı varmıdir😬

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
@TC Yıldırım
Cihazın rootlu olması gerekiyor mu? Birde windows 7 üzeri sürücü imza zorlamasıni devre dışı bırakın gibi seyker yazılmış, aslı varmıdir😬
Geliştirici seçenekleri usb hata ayıklaması açık mı boxta bi bak kapalı ise aç açık olması lazım açık olmasa pc görmez farklı usb tool ile dene bazen onuda seçer roma göre.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Geliştirici seçenekleri usb hata ayıklaması açık mı boxta bi bak kapalı ise aç açık olması lazım açık olmasa pc görmez farklı usb tool ile dene bazen onuda seçer roma göre.
Ekrandaki hata sonrası bazı yerlerde usb 2 port gerekli gibi seyker yaziyor. Bende 2 tarafı erkek usb kablosu yok. Laptopta usb c portuna telefon şarj kablosunu takıyorum diğer kısmı TV boxa. O port usb 3 sanırım. Bununla alakalı bir durum da olabilir

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ekrandaki hata sonrası bazı yerlerde usb 2 port gerekli gibi seyker yaziyor. Bende 2 tarafı erkek usb kablosu yok. Laptopta usb c portuna telefon şarj kablosunu takıyorum diğer kısmı TV boxa. O port usb 3 sanırım. Bununla alakalı bir durum da olabilir
Usb To usb erkek erkek kablo olacak usb 3.0 kablo olabilir Erkek erkek 1 mt yi geçmesin.
Type-c kablo sorun çıkartır hata verir.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
@TC Yıldırım

Kablo yapayım dedim o da olmadı🤣sipariş gelene kadar dedim kendim yaparım usb takınca ışıkları yanıyor power takmadan 🤣aslında videoya bakarak yaptım ama olmadı 😬

Geri
Üst Alt