T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tekrar dene fişi çekip PC yi tekrar başlatBaşladığı anda bir dengesizlik oldu galiba pert oldu. Ulen seviyordum cihazı
Tekrar dene fişi çekip PC yi tekrar başlatBaşladığı anda bir dengesizlik oldu galiba pert oldu. Ulen seviyordum cihazı
Beklemedeyim bilgisayarin güncelleyesi tuttuFazla ilerme olmadıysa çalışır cihaz tv ye takınca.
Rom yükleme kolay aslında bilmeyince sıkıntı olabiliyor.
Aksilikler üst üste ayık olmuyor diyorsun anladımBeklemedeyim bilgisayarin güncelleyesi tuttu
Ben bir kadeh doldurayımAksilikler üst üste ayık olmuyor diyorsun anladım
Geliştirici seçenekleri usb hata ayıklaması açık mı boxta bi bak kapalı ise aç açık olması lazım açık olmasa pc görmez farklı usb tool ile dene bazen onuda seçer roma göre.@TC Yıldırım
Cihazın rootlu olması gerekiyor mu? Birde windows 7 üzeri sürücü imza zorlamasıni devre dışı bırakın gibi seyker yazılmış, aslı varmıdir
Ekrandaki hata sonrası bazı yerlerde usb 2 port gerekli gibi seyker yaziyor. Bende 2 tarafı erkek usb kablosu yok. Laptopta usb c portuna telefon şarj kablosunu takıyorum diğer kısmı TV boxa. O port usb 3 sanırım. Bununla alakalı bir durum da olabilirGeliştirici seçenekleri usb hata ayıklaması açık mı boxta bi bak kapalı ise aç açık olması lazım açık olmasa pc görmez farklı usb tool ile dene bazen onuda seçer roma göre.
Usb To usb erkek erkek kablo olacak usb 3.0 kablo olabilir Erkek erkek 1 mt yi geçmesin.Ekrandaki hata sonrası bazı yerlerde usb 2 port gerekli gibi seyker yaziyor. Bende 2 tarafı erkek usb kablosu yok. Laptopta usb c portuna telefon şarj kablosunu takıyorum diğer kısmı TV boxa. O port usb 3 sanırım. Bununla alakalı bir durum da olabilir
O zamam aliexpresse giriş yapılır ve en kısasından Ali amcadan sipariş verilirUsb To usb erkek erkek kablo olacak usb 3.0 kablo olabilir Erkek erkek 1 mt yi geçmesin.
Type-c kablo sorun çıkartır hata verir.
Amazona bak orda vardırO zamam aliexpresse giriş yapılır ve en kısasından Ali amcadan sipariş verilir
Takmamdir, bu arada cihazı taktım hala hayattaAmazona bak orda vardır
İlerme olmadığı için hayatta olması normal.Takmamdir, bu arada cihazı taktım hala hayatta