H96 Pro Plus 2/16 Firmware AOSP-ATV Rom

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
TC Yıldırım
Bugün kablo geldi benim yaptığım kablo ile aynı hata, demek benim yaptığım da başarılıymis😬 senin cihazda nasıl bilmiyorum ama power soketini takmadan usb takınca ışık yanıp çalışmaya başlıyor %2 den öteye gitmiyor maalesef

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
TC Yıldırım
Bugün kablo geldi benim yaptığım kablo ile aynı hata, demek benim yaptığım da başarılıymis😬 senin cihazda nasıl bilmiyorum ama power soketini takmadan usb takınca ışık yanıp çalışmaya başlıyor %2 den öteye gitmiyor maalesef
O zaman cihaz USB' den de beslenebilir özellikte. +5 -5v kablolarına bakmak lazım.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Aynen ama nette gördüğüm videolarda sanki usb takınca ışık yanmıyordu. Bilmiyorum ya cihazın başını yiyeceğim ya olacak 🙃
USB' yi takınca doğrudan güç alıyorsa bence cihaza birşey olma ihtimali yok. (Kesin konuşmuyorum, TC Yıldırım daha iyi bilir.) Gücü alınca zaten bootloader devreye girer, dolayısıyla yazılım yükleme prosedürü zaten devreden çıkar. Normalde cihazın adb modunda sadece PC' nin göreceği şekilde devrede olması lazım.

Bu arada ben x96 mini' de bu işleri tf kart ile yapıyordum. TC Yıldırım üstat. Bu işler bu cihazlarda neden tf kart ile olmuyor?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Aynen ama nette gördüğüm videolarda sanki usb takınca ışık yanmıyordu. Bilmiyorum ya cihazın başını yiyeceğim ya olacak 🙃
usb girişini değiştir bazı cihaz usb 3.0 girişi bazı cihazlar usb 2.0 ile çalışır reset tuşu var mı av girşinin içinde varsa resete basılı usb kablosunu fişe takman lazım resete basılı takmazsan cihaz açılır ışıkları yanar rom atılmaz

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu cihazın revizyonu var power gerekli olmayabilir resete basılı usb kablosunu takınca pc görüyorsa rom yüklenir

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
usb den direk çalışır bunlar aml usb tool açık değilse PC'de usb takarken PC'ye reset tuşu basılı değilse cihaz açılır.

cihazdan cihaza rom yükleme şekli değişiyor birbirine yakın yine doğru kablo doğru usb girişi doğru rom az beceri gerekli :kiskis

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Bu cihazın revizyonu var power gerekli olmayabilir resete basılı usb kablosunu takınca pc görüyorsa rom yüklenir
Pc görüyor erase boot vs birseyler yazıyor hata verip duruyor resete basarak denedim hep aynı sorun. Kabloyu kesip kısaltmayi düşünüyorum 😬

IMG_20230809_164319.jpg

Geri
Üst Alt