T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
3/32 olanı indirmen lazım bu 2/16 konusu burdaki romu indirdiysen yüklenmez3gb Ram octa core
3/32 olanı indirmen lazım bu 2/16 konusu burdaki romu indirdiysen yüklenmez3gb Ram octa core
Bu slimbox sitesinden inen rom değil bu link üzerindekini indir ve denePc görüyor erase boot vs birseyler yazıyor hata verip duruyor resete basarak denedim hep aynı sorun. Kabloyu kesip kısaltmayi düşünüyorum
Kafayı yemek üzereydim, hata kodunu aratınca bir sitede bir yazi gördüm, %2 de hata verdiği anda kürdanı hızlıca bırakıp tekrar basmak gerekiyor muş ve öyle de oldu aşağıdaki yazı çeviri yapılmış hali3/32 olanı indirmen lazım bu 2/16 konusu burdaki romu indirdiysen yüklenmez
ee sonuçKafayı yemek üzereydim, hata kodunu aratınca bir sitede bir yazi gördüm, %2 de hata verdiği anda kürdanı hızlıca bırakıp tekrar basmak gerekiyor muş ve öyle de oldu aşağıdaki yazı çeviri yapılmış hali
M8S android kutusunda da aynı sorunu yaşadım, deneme yanılma yoluyla ve bir saat saçımı yolarak, bunu denedim, Amlogic yazma aracı, Kürdan yöntemi ve erkekten erkeğe usb kablosu. (Kürdanı AV deliğinde bırakın )Kürdanı bırakıp starta bastıktan sonra %2 den sonra hata çıkıyor Ne olacağını görmek için kürdana hızlıca tekrar bastım ve bum yazılımı yakmaya başladı, belki şans bilmiyorum ama kutu yedek çalışıyor.. Umarım başkaları için işe yarar..Des
Bende öyle yapıyordum %2 de hata verdi anlık bırakıp bastım devam etti ama sonunda başını yaktım cihazın. %100 dedi başarıyla tamamlandı vs az daha bekledim emin olmak için ve ta ta ta taaam, sinyal yokPC görünce reset butonu bırakılır doğrusu bu tekrar basmak ilginç
yeşil renk sucess burn dediyse yüklenmiştir ama romu başka yerden indirmişin slimbox rom değil attığın görselBende öyle yapıyordum %2 de hata verdi anlık bırakıp bastım devam etti ama sonunda başını yaktım cihazın. %100 dedi başarıyla tamamlandı vs az daha bekledim emin olmak için ve ta ta ta taaam, sinyal yok
Sonradan senin verdiğin linkten yükledim, az daha uğraşayımyeşil renk sucess burn dediyse yüklenmiştir ama romu başka yerden indirmişin slimbox rom değil attığın görsel
yanlış Rom yüklersen cihaz pert olurSonradan senin verdiğin linkten yükledim, az daha uğraşayım
Hard brick olduysa biraz zor. İnşallah olmamıştır.Sonradan senin verdiğin linkten yükledim, az daha uğraşayım
Kablo uzun olunca olmuyor diyorlar yeni gelen kabloyu da kesip kısalttım, başka kablo yaptım yok. Mavi ve kırmızı ledlerini gece lambası olarak kullanabilirim artıkHard brick olduysa biraz zor. İnşallah olmamıştır.
Biz de üzülüyoruz. Üstat şimdi konuşturma beni, yarın çıkarsın "Birisi üste para veriyormuş gittim aldım geldim." Dersin. Biz de burada bir dumur daha...Kablo uzun olunca olmuyor diyorlar yeni gelen kabloyu da kesip kısalttım, başka kablo yaptım yok. Mavi ve kırmızı ledlerini gece lambası olarak kullanabilirim artık
Hırs yaptım üstadım, brick olayını çözdüm entegrenin iki bacağı kısa devre yapılıp cihaz bağlanıyor ama %2 de kalıyor yine kablo sorunu sanırımBiz de üzülüyoruz. Üstat şimdi konuşturma beni, yarın çıkarsın "Birisi üste para veriyormuş gittim aldım geldim." Dersin. Biz de burada bir dumur daha...
Bu arada TC Yıldırım' ın bir hard brick konusu vardı forumda. Bu cihazla ilgili miydi bilmiyorum. İşe yarıyorsa o denenebilir.
kablo uzunluğu ne kadarHırs yaptım üstadım, brick olayını çözdüm entegrenin iki bacağı kısa devre yapılıp cihaz bağlanıyor ama %2 de kalıyor yine kablo sorunu sanırım