3.5 mm jack girişine en yakın usb portu ile denediniz mi? (Reset butonu oralardadır diye tahmin ediyorum.)Kapağı kapatınca 2 açınca 4 bende şimdi gördüm
Port 1 yazılım yükleme portuymus hepsini denedim3.5 mm jack girişine en yakın usb portu ile denediniz mi? (Reset butonu oralardadır diye tahmin ediyorum.)
Reset tuşuna kürdanla basma elinle bas açıkta tuş elektrik çarpmaz korkma ilk 3/32 için olan slimbox romu yüklecekdinTelevizyon android, yedek lisanslı android cihaz var, yarın Birtane daha alabilirim ama benim huyum pis buna taktım
zaten diğerlerinde pc görmez cihazıPort 1 yazılım yükleme portuymus hepsini denedim
5 voltdan çarpmaz biliyorum eski meslek nede olsa senin linkteki 2 romu da denedimReset tuşuna kürdanla basma elinle bas açıkta tuş elektrik çarpmaz korkma ilk 3/32 için olan slimbox romu yüklecekdin
Bunu indir dene bakalım5 voltdan çarpmaz biliyorum eski meslek nede olsa senin linkteki 2 romu da denedim
x86 diyor , x86-64 olması gerekmiyor mu bununusb yazdırma aracı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
64 bit olmayabilir mi Sayın Emmi?x86 diyor , x86-64 olması gerekmiyor mu bunun
Emmi 64bit sisteme 86 da kuruluyor sorun olmuyorx86 diyor , x86-64 olması gerekmiyor mu bunun
64 bit olmayabilir mi Sayın Emmi?
Bazen olmuyor diye biliyorum ,gerçi winlerden anlamam pek de ,dikkatimi çekti işteEmmi 64bit sisteme 86 da kuruluyor sorun olmuyor
Her x86'yı kabul etmez onu driver vs yüklerken yapar EmmiBazen olmuyor diye biliyorum ,gerçi winlerden anlamam pek de ,dikkatimi çekti işte
Windows 10 ve 11 de x86 çekirdeği (32bit) artık emulasyon modunda çalışıyor. Ancak sistem stabil olduğu için sıkıntı çıkarmayacaktır. Eski sürümlerde iki çekirdekte ana yapıda mevcuttu.Her x86'yı kabul etmez onu driver vs yüklerken yapar Emmi