H96 Pro Plus 2/16 Firmware AOSP-ATV Rom

Bakalım bu konu daha kaç sayfa götürecek bizim arıza destek konumuz vardı bu gibi sorunlar için :kiskis

Akigo35 Aşağıdaki bölümde konu açsan ordan devam etsek nasıl olur ?

Bakalım bu konu daha kaç sayfa götürecek bizim arıza destek konumuz vardı bu gibi sorunlar için :kiskis

Akigo35 Aşağıdaki bölümde konu açsan ordan devam etsek nasıl olur ?

Konuyu aç ve taşı bence en iyisi , rom konusu daılmasın(daılmasını özellikle şey ettiydim)

Konuyu aç ve taşı bence en iyisi , rom konusu daılmasın(daılmasını özellikle şey ettiydim)
Galiba hallettim üstadım, brick vs çözdüm şimdi yükleniyor. Gerek kalmadı gibi ve aslında bu da rom kokusuna dahil zira herkesin başına gelebilir.
IMG_20230810_123127.jpg
IMG_20230810_122908.jpg

Galiba hallettim üstadım, brick vs çözdüm şimdi yükleniyor. Gerek kalmadı gibi ve aslında bu da rom kokusuna dahil zira herkesin başına gelebilir.
IMG_20230810_123127.jpg
IMG_20230810_122908.jpg
Cihaz rom seçiyormuş her Rom olmuyormuş bunların eski yeni serisi üretimi varmış. Stok romu kabul eder sıkıntı olmaz. İstersen sonra slimbox dene.

Cihaz rom seçiyormuş her Rom olmuyormuş bunların eski yeni serisi üretimi varmış. Stok romu kabul eder sıkıntı olmaz. İstersen sonra slimbox dene.
Başarılı şekilde yüklendi ama açılmıyor, sinyal yok diyor. Resmi sitesine baktım orda da rom bulamadım. Az daha bakınayim olmazsa yapacak bir şey yok 🙃

Bekle arka planda işlem yapıyordur hemen ekran gelmemeyebilir
Epey bekledim, usb den rom atmayı denedim o'da olmadı tv ye hiç görüntü gelmiyor, yükleme tamamlandı 2 defa denedim. Şuan 6.0 sürüm fabrika romunu arıyorum.

😎Kafayı takmam yeterli 😁şimdi burdaki Romlari denesem mi😁

IMG_20230810_1811133cf5c21bb8c0b02c.jpg

Geri
Üst Alt