teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Onlar vermezler rom dağıtılır diye (alan tarafından) ,gönder biz yapalım derlerNette bulamadım en son çindeki fabrikasının WhatsApp hattına yazdım, gördüler ama cevap yok
Onlar vermezler rom dağıtılır diye (alan tarafından) ,gönder biz yapalım derlerNette bulamadım en son çindeki fabrikasının WhatsApp hattına yazdım, gördüler ama cevap yok
Bunu tekrar yükle dene slimbox Telegram grubuna anakart görseli cihaz modeli ram rom bilgisi ile sor onlar yönlendirme yapar İngilizce veya Rusça yaz.Nette bulamadım en son çindeki fabrikasının WhatsApp hattına yazdım, gördüler ama cevap yok
Neden Türkçe yazmıyor da ecnebice yazıyor ,koskoca box firmasının Türkçe çevirisi yok muymuş,bir de burada ürün satıyorlar( ) ,Bunu tekrar yükle dene slimbox Telegram grubuna anakart görseli cihaz modeli ram rom bilgisi ile sor onlar yönlendirme yapar İngilizce veya Rusça yaz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Türkçe yazanı 1-2 kere uyarıp gruptan atıyorlarNeden Türkçe yazmıyor da ecnebice yazıyor ,koskoca box firmasının Türkçe çevirisi yok muymuş,bir de burada ürün satıyorlar( ) ,
Tanıdık geldi.Türkçe yazanı 1-2 kere uyarıp gruptan atıyorlar
Bunları denemiştim, tekrar sorarım. Bende Hollandaca yazayımBunu tekrar yükle dene slimbox Telegram grubuna anakart görseli cihaz modeli ram rom bilgisi ile sor onlar yönlendirme yapar İngilizce veya Rusça yaz.
Bana sorsaydın aldırmazdım bu box u ,uğraş dur şimdi,işin garibi mecburen uğraşıyorsun ki TR gelirken getirmeyesin diye bir de TR yaz ,seni atsınlar ,işe bak dünya para veriyorsun dil yüzünden atılıyorsun, şaka gibi desem de değil,koskoca box firması bunu yapar mı ayıp valla,hele bozuk yazılımlı tunerlere ne demeli ,ha bire sattılar ama yazılımı bozukBunları denemiştim, tekrar sorarım. Bende Hollandaca yazayım
Box firması değil bu Emmi lisansız cihazlara özel rom üreten bu işleri seven box sever rus grubu.Bana sorsaydın aldırmazdım bu box u ,uğraş dur şimdi,işin garibi mecburen uğraşıyorsun ki TR gelirken getirmeyesin diye bir de TR yaz ,seni atsınlar ,işe bak dünya para veriyorsun dil yüzünden atılıyorsun, şaka gibi desem de değil,koskoca box firması bunu yapar mı ayıp valla,hele bozuk yazılımlı tunerlere ne demeli ,ha bire sattılar ama yazılımı bozuk
Box firması değil bu Emmi lisansız cihazlara özel rom üreten bu işleri seven box sever rus grubu.
Stock yükledikten sonra aşağıdakini dene olursa olur olmazsa olmaz fazla kurcalama.Stock rom buldum android 6 da 7 de var çok kolay yüklüyor ama android 9 maalesef max %2 ye kadar