H96 Pro Plus 2/16 Firmware AOSP-ATV Rom

Bazen olmuyor diye biliyorum ,gerçi winlerden anlamam pek de ,dikkatimi çekti işte :)
Sayın teraspy Emmi winlerden anlamam diyor. Evet linux' ın piri olduğunuzu biliyoruz ama bu anlamam kısmı biraz iddaalı olmadı mı Sayın Emmi. :hihi

Windows 10 ve 11 de x86 çekirdeği (32bit) artık emulasyon modunda çalışıyor. Ancak sistem stabil olduğu için sıkıntı çıkarmayacaktır. Eski sürümlerde iki çekirdekte ana yapıda mevcuttu.
Benim "mimari" farklı olduğu için aklıma geldi ,yoksa biliyorsunuz ben çalgıcıyım aslında :haha1

Benim "mimari" farklı olduğu için aklıma geldi ,yoksa biliyorsunuz ben çalgıcıyım aslında :haha1
Bende duvar ustasıyım, su tesisatçısıyım, Elektrik tesisatçısıyım, arada hobi olarak Baytarlıkta yapıyorum. :haha

TC Yıldırım yarın ilk işim denemek, kafa patladı 35 ligi geçtim, artık kafa durdu 🙃🤣

Bak bak bakkkkk , kendi konusu oldu mu , "konuyu dağıtmayalım" ha, yok öyle :haha1
Karıştırdı hepsini birbirine. Sonrada karıştırmayalım diyor değil mi Emmi. :haha

Biz ne Novell' ler, Unix' ler, Netsis' ler gördük. Sen 50 tane disketle LKS kurulumu yaptın mı bakayım? :haha

Dos dediğin şey benim "karakalem" dediğim mi acaba :hihi
Evet Sayın Emmi. O dönemde 98 çekirdeği DOS üzerine yazılmıştı. 2000' de çekirdek özgün windows haline geldi. Xp' ye geçince DOS içinde emulasyon olarak kaldı. Aynı şey 7 den 8 e geçerken 32-64 bit konusunda oldu.

Türkiyedeki ilk 64 bit destekli AMD işlemcilerden birini satan benim. ;)

En dinozor benim. :haha :haha:haha

Sayın teraspy Emmi' nin bu konuda hiçbirşey söylemeye hakkı olmadığını düşünüyorum. Bu gençlik ve dinçlikle.

(Bu arada şom ağzım kopsun. 65 yaştan artık ücret alacaklarmış. 😞 )

Geri
Üst Alt