Benim "mimari" farklı olduğu için aklıma geldi ,yoksa biliyorsunuz ben çalgıcıyım aslındaWindows 10 ve 11 de x86 çekirdeği (32bit) artık emulasyon modunda çalışıyor. Ancak sistem stabil olduğu için sıkıntı çıkarmayacaktır. Eski sürümlerde iki çekirdekte ana yapıda mevcuttu.
o xp zamanında vardı diye hatırlıyorum sonra düzeltilerWindows 10 ve 11 de x86 çekirdeği (32bit) artık emulasyon modunda çalışıyor. Ancak sistem stabil olduğu için sıkıntı çıkarmayacaktır. Eski sürümlerde iki çekirdekte ana yapıda mevcuttu.
Bende duvar ustasıyım, su tesisatçısıyım, Elektrik tesisatçısıyım, arada hobi olarak Baytarlıkta yapıyorum.Benim "mimari" farklı olduğu için aklıma geldi ,yoksa biliyorsunuz ben çalgıcıyım aslında
Xp zamanında olan DOS moduydu mübarek. Sende bizi iyice cahal yaptın.o xp zamanında vardı diye hatırlıyorum sonra düzeltiler
Sana yazdım, bırak rakıyı ,viski içsen düzelmez diyeTC Yıldırım yarın ilk işim denemek, kafa patladı 35 ligi geçtim, artık kafa durdu
32-64 sıkıntılıydı o zamanlar kaç sene öncesi box konusu win linux konusuna döndü konuyu dağıtmayalımXp zamanında olan DOS moduydu mübarek. Sende bizi iyice cahal yaptın.
Bak bak bakkkkk , kendi konusu oldu mu , "konuyu dağıtmayalım" ha, yok öyle32-64 sıkıntılıydı o zamanlar kaç sene öncesi box konusu win linux konusuna döndü konuyu dağıtmayalım
Dos dediğin şey benim "karakalem" dediğim mi acabaXp zamanında olan DOS moduydu mübarek. Sende bizi iyice cahal yaptın.
Karıştırdı hepsini birbirine. Sonrada karıştırmayalım diyor değil mi Emmi.Bak bak bakkkkk , kendi konusu oldu mu , "konuyu dağıtmayalım" ha, yok öyle
Genel temizlik şart Akigo35 Rakıyı açmış kafası güzelken 2/16 konusuna dalmış yürümüş kullandığı cihaz 3/32Bak bak bakkkkk , kendi konusu oldu mu , "konuyu dağıtmayalım" ha, yok öyle
Evet Sayın Emmi. O dönemde 98 çekirdeği DOS üzerine yazılmıştı. 2000' de çekirdek özgün windows haline geldi. Xp' ye geçince DOS içinde emulasyon olarak kaldı. Aynı şey 7 den 8 e geçerken 32-64 bit konusunda oldu.Dos dediğin şey benim "karakalem" dediğim mi acaba