Bu bi işlemcidir ,genelde uydu için çıkartılmış ,ama artık tıpkı raspberry gibi kartı da var ,forumda vermiştim bu kart ile ilgili bilgi :Abi bu gx6605s nedir
En son dm500 üm vardı onla enigma ile ccam kullanmıştım clone card la ve txt doyalarıyla
Hala uydu üstünden irdeto vs card yada pass paylaşanlar varmı iptv kolaylığından sonra
Hımmm ,bir tv tamircisine de yaptırabilirsin sevgili gx6605s ,büyük ihtimalle virüs belasından dolayı çok iş yapmıyorlardır eskiye nazaran ,ama tabii en iyi sen bilirsinUsta maalesef bu konular hakkında hiçbir bilgim yok . Bildiğin saf TV izleyicisiyim yani . Şase , rx-tx gibi terimleri hiç bilmiyorum . Birkaç kez lehim işi yapayım dedim onu bile beceremedim yani .Ölçü aletim de yok , ben direkt kabloyu bağlayıp yazılım atılır zannediyordum . Yani eğer karışık bir konu ise anlatmak için yorulma , Yeni kablo alıp halledilirse yaparım , olmuyorsa iyi bir cihaz satın alacağım .
Aslında elinde kablon olsa gerçekten basit ,aldığın dump dosyasını sıkıştırıp yüklersen elmde kawainin dump dosyası da olur sevgili gx6605sKullanım kılavuzuna göre herşey basit rs232 kablonuzu takın , yazılımı atın . Bende öyle zannettim ama değilmiş . Yeni bir şey öğrenmiş olduk en azından , sana da teşekkürler ilgin için
İlk foto için bir şey diyemem ama 2.ci foto olmaz ,o kutu şeklindeki alıcılar için .Eğer 1.ci foto olmazsa sadece kablo uçlarını değiştireceksin (kabloyu kesip) ,o kablonun linki varmı atsan baayım neymişteraspy, Aslında ilk 1. Resimdeki kablodan alacaktım , ama Türkiye'de yoktu . 2.resimdekini de senle konuşmadan önce sipariş verecektim . Bir ucunu pc'ye diğer ucunu rs232toUsb kablosuna takıp yazılım atacaktım . 3 tane kabloyu birleştirip yazılım atmak saçma geldi ama deneyecektim . Olur mu bilmem . Forumdaki konularda dolandım odunq isimli arkadaşın cihazı benimkiyle aynı o dediklerinle yapmış mesela .
![]()
![]()