GX6605s yazılım yükleme işlemi - GX6605 için GXDownloader

teraspy
Hocam şu dump ile yeni bir konu açıp detaylı bir makele yazsanız çok iyi olur ,ben olayı anladım ama genel bir makale yazsanız konu hakkında merak eden kişilere faydası olur diye düşünüyorum, tabi vaktiniz olursa, bu konudaki tecrübelerinizi ve anılarınızı yazmanız mütiş olur bence !

teraspy
Hocam şu dump ile yeni bir konu açıp detaylı bir makele yazsanız çok iyi olur ,ben olayı anladım ama genel bir makale yazsanız konu hakkında merak eden kişilere faydası olur diye düşünüyorum, tabi vaktiniz olursa, bu konudaki tecrübelerinizi ve anılarınızı yazmanız mütiş olur bence !
Dump olayı derken :alala

Onu demedim :) ,anlamak için yazdım ,ip ucu ver bakayım ozaman :ok
Hocam galiba makeleye gerek yok şimdi düşününce size sorduğum sorular ve sizin verdiğiniz cavaplar bir makele gibi !

teraspy

Hocam bu videoyu izlermisiniz veya sizin için filmi
video ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum

teraspy

Hocam bu videoyu izlermisiniz veya sizin için filmi
video ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum

Ben linux kullandığımdan bu programlar kendinden kurulu zaten , fakat bu mstar bizim tv için değil ,pek işe yaramaz ama bilinmesinde fayda var :ok

Sen gxdownloaderde işlemciyi gx6605 seçtin değil mi, gerçi halletmişsin ama merak ettim :)

Dump almak için gx6605 seçtim. Other seçip bios seçiminden gx6605 i seçtim. Hiç bir şekilde rs232 ile yapamadım. Kablo çok iyi değildi. Sonra diğer yol daha kolayıma geldi.

Geri
Üst Alt