sametAKSU
Aktif Üye
- 7 Nis 2020
- 295
Dump olayı derkenteraspy
Hocam şu dump ile yeni bir konu açıp detaylı bir makele yazsanız çok iyi olur ,ben olayı anladım ama genel bir makale yazsanız konu hakkında merak eden kişilere faydası olur diye düşünüyorum, tabi vaktiniz olursa, bu konudaki tecrübelerinizi ve anılarınızı yazmanız mütiş olur bence !
Dump olayı derken
flaş dump başka dump damı var ?Dump olayı derken
Onu demedim ,anlamak için yazdım ,ip ucu ver bakayım ozamanflaş dump başka dump damı var ?
Hocam galiba makeleye gerek yok şimdi düşününce size sorduğum sorular ve sizin verdiğiniz cavaplar bir makele gibi !Onu demedim ,anlamak için yazdım ,ip ucu ver bakayım ozaman
Hocam galiba makeleye gerek yok şimdi düşününce size sorduğum sorular ve sizin verdiğiniz cavaplar bir makele gibi !
Hocam aklıma geldikçe ,sorularım devam edecek ama, ben tecrübe kazandıkça ,sorularım sizi zorlayabilir
Bende ,bana sorular soracaktın ya ,öyle birşey sanmıştım
Kaçarım o zaman buralardanHocam aklıma geldikçe ,sorularım devam edecek ama, ben tecrübe kazandıkça ,sorularım sizi zorlayabilir
Hocam bu ardaKaçarım o zaman buralardan
Hocam bu arada Adem Helvacı size Allattin bey dediğini gördüm galiba bu gerçek isminizmi ?Kaçarım o zaman buralardan
Evet ,yazmıştım ya öncedenHocam bu arda
Hocam bu arada Adem Helvacı size Allattin bey dediğini gördüm galiba bu gerçek isminizmi ?
unutmuşum Hocam, bu kadar kısa zamanda bu kadar bilği biraz sıkıntı yapmış olabilir bendeEvet ,yazmıştım ya önceden
Sen gxdownloaderde işlemciyi gx6605 seçtin değil mi, gerçi halletmişsin ama merak ettim