teraspy, Merhaba , ben televizyoncumdan bir uydu almıştım , bilinmeyen bir marka . Uyduda en çok kullandığım şey YouTube'du .YouTube bir süre sonra çalışmayınca internetten yazılımı var mı diye baktım , tabii yoktu . Sonra ben bu cihaza next yazılımları denedim , usbden sırayla gidiyordum , 3.denediğim oldu . İşlem tamamlandı yeniden başlatılıyor dedi ve sonra siyah ekranda kaldı öylece . Sonra uyduyu incelerken rs232 diye bir şey gördüm , onun için gerekli kabloları aldım , (aldığımı sandım) . Can sıkıntısından uydunun içini açmıştım , açınca anladım modelin Kawaii Gx6605S olduğunu ,keşke daha önce içini açmayı düşünseydim .Şimdi bende USB to rs 232 ve mini USB to USB kabloları var . Burada anlatılan işleme göre yapacaktım ama kablolar uymadı .Bende masaüstü bilgisayar var ve onda rs232 girişi var . Yani ben rs232 to USB kablosunu boşuna almış oldum . Kısaca sorum şu olacak ben hangi kabloyla yazılım atacağım ? Dump dediğiniz dosya bende mevcut . Resim ekliyorum , giriş ve kabloların resmini . Yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler