odunq
Aktif Üye
- 20 Haz 2019
- 87
- 39
Hocam bu değişim yazılımı ile ilgili bilgi arıyorum ama bulamıyorum. Hangi şartlarda nasıl yapılır hangi işlemciye yapılır/yapılmaz, ne gerekli niçin gerekli anlamıyorum. Sürekli bir dönüşüm yazılımı mevzusu var ama sırf link var yazılımı veriyorlar detaya nasıl ulaşabilirim? Anlatmasanız dahi bir kaynak verseniz araştırsam.Kumandan başlıyayım
Bana yolladığın dosyadaki kumanda dosyasını bendeki piko kumanda dosyası ile değiştirdim,yoksa kumandayı 8in1 kodlamam gerekiyordu uzun uzun ,kumanda için mutlaka dosyaları ayıklamak gerekiyor ki değişebilsin .Tabii hex editörle de değiştirilebilir belki(belki) ama ben hiç uğraşmadım hex edit ile doğrusu ,hatta bugün sisteme 6605 tool kurayım dedim sonra düşündüm "ya alo,kaç uydu yazılımıyla uğraşacaksın,değmez "dedim bıraktım ,ama bu hiç uğraşmayacağım anlamına gelmesin
Piko 600-700 ve buna bağlı işlemci serilerini yükleyemezsin ,aslında yüklersin ama açılmaz ,çünkü sendeki işlemci farklı sadece 6605. Pikoların işlemcisi 6605s(se var sonda).
Yazılımlarla ilgileniyorum ,kolay yoldan denemek istiyorum diyorsan tabii ki 6605s işlemcili cihaz öneririm ,pek ala 600 - 700 olabilir ,birde flash 8 mb ile değiştirirsen bak keyfe mx serisi 8 mb,25l64 mesela ,neden dersen bir çok değişim yazılımları kabul ediyor bu flash ,istediğin gibi oyna yazılımlarla.