Forumda SAMSUNG ve SONY Sormaya korkanlar!!

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bunu Adem Helvacı ustam söyledi biliyor musun bir videosunda hele bir Philips Led bar değişim videosu var, herifler resmen panel kırılsın diye özel çaba göstermişler, bu üreticiler varken söylediğiniz hayal maalesef
Sen bir de ARÇELİK A49 ları ve o kasayı gör. (Mesela A49L 5531)

Allah şahit ki o kasayı o şekilde dizayn eden benim gözümde insan değildir.

Piyasadan birkaç ustamız gelsin ve mümkünse ARÇELİK in bahsi geçen bu kasa dizaynı ile üretilmiş tv leri hakkında neler düşünüyorlar bir yazsınlar da görün.

''Aman Allahım'' diyorum, ben, Ustalar ne der bilemiyorum :kiskis

Bundan sonra o kasaları işleme almadan iade etmeyi düşünüyorum mesela.

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Samsung yada Sony alacağım super sağlam ikiside on numara cihazlar , hangisini alayım ?

A Çevrimdışı

aziris

Aktif Üye
16 Haz 2020
95
50
Alanı hocam siz sharp uzmanisiniz ama son yazınız da sharp tan hiç bahsetmemişsiniz ben eski kasetcalar wf940 modeli vardi ondan beri sharp hayraniyim.bildiğim kadarıyla japon pazarında halen 1 numara sharp avrupa ve diğer pazarlarda var hemde 8k modelleri ile saygilarimla

Hadi Şahin Çevrimdışı

Hadi Şahin 

Aktif Üye
14 May 2018
153
Alanı hocam siz sharp uzmanisiniz ama son yazınız da sharp tan hiç bahsetmemişsiniz ben eski kasetcalar wf940 modeli vardi ondan beri sharp hayraniyim.bildiğim kadarıyla japon pazarında halen 1 numara sharp avrupa ve diğer pazarlarda var hemde 8k modelleri ile saygilarimla
Bende de 51 ekran tüplü Sharp TV var, 2007 veya 2008 senesinde Üniversitede okurken ikinci el almıştım.
Okul bittiğinde sadece Sharp Tv mi alıp getirdim memlekete.
(bu arada sıfıra yakın ev eşyalarım da vardı hepsini -sonradan tanıdığım bir arkadaşa- hediye ettim)
Ben de bu zamandan beri Sharp markasını çok severim.
İkinci olarak ise Panasonic.

Not: 2017 mayıs ayına kadar kullandık sonra Samsung 43mu7000 TV'yi Mediamarkt gece indiriminde 2017 mayıs ayında 2160 liraya taksitle aldım ve Sharp TV yi geçici olarak emekliye ayırdık.
2019 nisan ayında evlendim ve 1 yıl sonra 2020 Haziran ayında kendi evime geçince TV'yi de kendimle götürdüm ve bir aydır da ikinci TV olarak kullanıyorum.
Ayrıca TV'nin kumandası kayıptı aradık bulamadık. Gittim ikinci el kumandaya 20 lira verip aldım.

Birinci televizyonum ise Saygıdeğer Adem Helvacı Adem Helvacı Bey'in tavsiyeleri ile 28 Kasım 2019 tarihinde A101'den 1999 TL'ye aldığım Hi-Level 49UHL650. Çok memnunum. Daha öncesinde de 2018 Mayıs ayında Ablamlara Bim'de 1999TL'ye satılan 50 inç JVC almıştık yine Adem abinin tavsiyesi ile. Ondan da memnunlar iki yıl oldu kullanıyorlar.

Düzenleme: Hi-Level TV kodu

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bende de 51 ekran tüplü Sharp TV var, 2007 veya 2008 senesinde Üniversitede okurken ikinci el almıştım.
Okul bittiğinde sadece Sharp Tv mi alıp getirdim memlekete.
(bu arada sıfıra yakın ev eşyalarım da vardı hepsini -sonradan tanıdığım bir arkadaşa- hediye ettim)
Ben de bu zamandan beri Sharp markasını çok severim.
İkinci olarak ise Panasonic.

Not: 2017 mayıs ayına kadar kullandık sonra Samsung 43mu7000 TV'yi Mediamarkt gece indiriminde 2017 mayıs ayında 2160 liraya taksitle aldım ve Sharp TV yi geçici olarak emekliye ayırdık.
2019 nisan ayında evlendim ve 1 yıl sonra 2020 Haziran ayında kendi evime geçince TV'yi de kendimle götürdüm ve bir aydır da ikinci TV olarak kullanıyorum.
Ayrıca TV'nin kumandası kayıptı aradık bulamadık. Gittim ikinci el kumandaya 20 lira verip aldım.

Birinci televizyonum ise Saygıdeğer Adem Helvacı Adem Helvacı Bey'in tavsiyeleri ile 28 Kasım 2019 tarihinde A101'den 1999 TL'ye aldığım Hi-Level 49UHL650. Çok memnunum. Daha öncesinde de 2018 Mayıs ayında Ablamlara Bim'de 1999TL'ye satılan 50 inç JVC almıştık yine Adem abinin tavsiyesi ile. Ondan da memnunlar iki yıl oldu kullanıyorlar.

Düzenleme: Hi-Level TV kodu
Ne mutlu. Gönül ister ki 5 yıl sonra yine aynı şeyleri yazabilin ama buna güvenmediğimi de en baştan belirtmiştim neyse ki :)

İlk defa bir SHARP şikayeti Almanyadan Cihan kardeşimizden aldım bu hafta.

Orijinal SHARP fakat gama dengesi bir türlü oturmuyor :alala

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
Ne mutlu. Gönül ister ki 5 yıl sonra yine aynı şeyleri yazabilin ama buna güvenmediğimi de en baştan belirtmiştim neyse ki :)

İlk defa bir SHARP şikayeti Almanyadan Cihan kardeşimizden aldım bu hafta.

Orijinal SHARP fakat gama dengesi bir türlü oturmuyor :alala
almanya kismiyla ben ilgilenirim verin ip yi evinden alalim bir güzel dövelim birdaha belirli markalarin disina cikmasin cikiyorsada sikayet etmesin :polis

hollanda belcika lüxemburg bölgleri icin yetkili atanmadiysa oralarida kontrol atlinda tutarim sorun degil:tara

Geri
Üst Alt