Böyle zırvalar ne benim, ne de destek sağlayan kurum içi veya kurum dışı arkadaşlarımın hevesini kaçırmaz.
Şu muhabbetleri de zaten sırf herkes neyin ne odluğunu görsün diye yapıyorum inanın. Donanıhaberde yönetimin beni kovma sebebi de zaten bunlara tahammül edemeyişim di zira DH nin tek derdi millet yazsın da ne yazarsa yazsın mantığı, paylaşılan bilginin doğruluğu yanlışlığı taraflı veya tarafsız olması onları ilgilendirmiyor. Ama bizi ilgilendiriyor. Biz yancıların, fanların bol keseden sallamasına izin vermiyoruz ve hiç bir zaman da vermeyeceğiz bu kadar basit.
İnsanlar bıktı, bıktıranlar bıkmadı arkadaş
Kime göre neye göre doğru?
Örneğin senin, zaten türkçe kaynağın kısıtlı olduğu dönemde, "imkanın buydu" diyerek iki neidüğü belirsiz panelle yapmış olduğun şu akıllara zarar va-ips panel karşılaştırma videon mu doğru?
Sen sırf o videona bakıp kaç tane filmci ve oyuncu adamın asla onlara hitap etmeyecek olan çöplük kontrast ve siyahlara sahip ips panel aldığını biliyormusun
Belki onlar hatta yüzlerce peki yazık değil mi bu insanlara...
Film ve Oyun için yüksek kontrast ve siyahların bir seçim kriter değil "zorunluluk" olduğunu ne zaman öğreneceksin...
Teknik yapıları gereği, bir ips panelin Kontast oranı max 1300
VA panelin ise 7000+ olduğunu halde, filmi ve oyuncu bir adamı bir ips panele yönlendirmek demek,
Filmleri %30 kayıpla izlemek, karanlık sahnelerdeki oyunlarda ise bırakın karşıdaki düşman unsurunu burnunun ucunu görememesi demektir.
Bak tarafınca önemli olsun yada olmasın (hiç önemli değil) benim gözümde hala bir itibarın vardı, çünkü hala bazı konularda yaptığın paylaşımlar çok faydalı ama
Bana kalkıp dokunulmazlığı olan bir Mv gibi
Seni bir konuda (sırf kalın yazı yazdığı için bir üyenin banlanması) eleştirdim ancak sen hiç bir eleştiriye zerre kadar tahammül edemediğin için,
Karın ağrısı mağrısı gibi yakışıksız kelimelerle sırf şahsını karala(ttır)mak için üşenmemiş bir konu açmış,
Ve böylelikle kendi gerçek kişiliğini ortaya koymuşsun...
Bu arada ben bol keseden sallamam, eldeki tüm kanıtlanmış verilerden faydalanırım.
Bu verileri ise tavsiye forumunda görmek çölde su bulmak gibi.
Varsa yoksa gangi jvs regal nerede ucuz hepsi bu...