Ahmet Başkan; Aklın yolu bir, kimseyle de uğraşacak değiliz lakin belli periyotlarda gelip burada yara kaşımak, muhteremin yıllardır en alışılagelmiş huyudur.
Onu yap- Yapmaz,
Bunu tut- Tutmaz,
Öte dur o zaman -durmaz
Amaç ne?
Herkes benden bahsetsin, ben ne kadar akıllı adamım, Sayemde DH ne kadar üye kazandı, ben,ben,ben,ben. Sayende üye kazanan DH seni ne kadar umursadı bir de onu yazsan mesela?
Benim ısrarla üstünde durduğum konu, bir konuda ihtisas sahibi olmayan kişinin kendisine UZMAN ünvanını bir şekilde almasıdır, buna DH de yine yıllarca karşı çıktım ve hatta hatırlarsan klima bölümünde de bu konunun tartışmasını çok yaptık. Yine belirttiğim üzere DH bunu umursamaz zira onlar reklam gelirlerine bakar, ''kim ne yazarsa yazsın biz mesul değiliz'' derler. Biz ise öyle değiliz bu nedenle Mesleğini sorduğumuz şahıs, göğsünü gere gere ''Adım AHMET, Soyadım Kurnaz, X şirketinde Y pozisyonunda Z süredir çalışırım, TV konusunda ihtisasım şu dur'' diyemiyorsa ve belli zaman dilimlerinde biz bu şahsın sürekli yazdığı ima dolu anlamsız yazılarını okumak ve cevap yazmakla yükümlü kalıyorsak bu işte bir anormallik yok mu sence de?
Mesela bu forumda belli sayıda üye, kendisinin dahi deyimi ile birkaç punto büyük yazı ile yazı yazdığı ve sonrasında anlaşılmaz saygısız tutumlar sergilediği için süresiz uzaklaştırılmışken, Bu şahıs ''şunu yaparsanız gelmem, bunu derseniz yazmam'' gibi beyanlarına devam edip, forumda sürekli huzursuzluk çıkarttığı tescilli olmasına rağmen neden uzaklaştırmadığımızı anlamıyor ise bu noktadan sonra bizim yapabileceğimiz bir şey var mı acaba?
En son konuyu yine başka noktalara çekip ''Öyleyse gelmem, Böyleyse gitmem'' dediğinde aldığı cevap işine gelmeyince ''bunu senden değil Ahmet Kardeşimden duyarsam'' diye çark eden bu şahsın forumdaki anlamsız yazılarına senin hatırın için ne kadar daha katlanmamız gerektiğine dair bir açıklık getirirsek güzel olur diye belirtmek isterim.
Forumumuzda punto ayarı, güzel Türkçemiz, Üslup gibi kavramlar, Paylaştığımız bilgiler kadar önem gösterdiğimiz konulardır. @Aragorn ise bırakın Trol olmayı, Hem bu forumda, hem de daha önceden (Yıllar yıllar önceden) başka forumlardan da tanıdığım ve forum kültürünü iyi kavrayabilmiş değerli...
tavsiyeforumu.com
''Taviz Tavizi doğurur'' atasözümüzü hatırlatarak
D
dallas kullanıcı adlı şahsın bu tavırları devam ettiği takdirde üyeliği ile ilgili gereğini yapacağımı halka açık şekilde beyan etmekten zevk duyarım