5 yaşındaki çocuğun eline bir silah(yetki) versen, tetiğe basar karşısındakini susturuverir...
Sana verilen yetki ile özgüvenin tavan yapmış durumda, hala karşındakini terbiyesiz bir üslupla aşağılıyor ve eleştiriyorsun,
Ama şunu unutmaki üye olarak aynı sınıfta olsak bırak TV'yi sen benimle hiç bir konuda aşık atamazsın,
Bunu siyasi bölümden iyi bilirsin.
Öte yandan biraz İnsan sarraflığımda vardır ve bir gün forumun sahibi dahil mutlaka herkes senin gerçek yüzünü görecektir...
Sota kardeşim
Özelden mi yazıyorsun buradan mı yazıyorsun bilemiyorum ama bu şahıs (elindeki yetkinin özgüveni ile) şahsımı alaya alırcasına sözler etmeye artık bir son versin,
Son vermediği müddetçe benden misli ile karşılığını alacaktır...
Yahu şurada yediğin üstü kapalı, üstü açık, aleni hakaretin haddi hesabı yok, halen büyük bir gurursuzluk ile sidik yarışına girmişsin bir de utanmadan.
Bak sana çok basit birkaç soru
Kimsin kardeşim sen?
Neden saklanırsın herkesten yıllardır.
Bu işin içinden birisi olmamana rağmen neyin özgüveni bu ? Hangi bilgi birikimin hangi ihtisasın, hangi eğitiminle insanlara zırvalıyorsun yıllardır? DH de seni konuştururlar çünkü onların para kaynağısın, polemiklerin ve tartışmaların o foruma hit kazandırıyor, Burada buna müsaade etmem, sana buradan ekmek çıkmaz, ya efendi efendi kendin git, ya da bu yüzsüzlüğe devam edeceksen ben kapatayım hesabını açık ve net. Yeterince yüz verdik sana.
Siyasi bölümden neyi bilirmişim ben? Yazılarıma Cevap veremeyince foruma haftalarca girmeye tırstığın tartışmaları mı? Evet gayet iyi bilirim. Siyasi bölüme yazmak için Ahmet tarafından
Telefon doğrulama zorunluluğu gelince korkundan bir daha yazmadığını çünkü telefon doğrulaması yapmadığını mı? Evet onu da gayet iyi bilirim.
Forumda her şey kayıt altında, sana şu foruma geldiğin günden beri ''Gizli saklı işler çeviren ve kendisini sürekli gizleyen, bu sektörün içinde olmayan ama insanların sana hacım hocam demesinden hoşlanan, Samsung pazarlamacısı bir zavallısın'' diyorum. Bunu kibarca da söyledim, aleni de söyledim defalarca, senden buna bir cevap geldi mi? Hayır. Ancak gel burada halen ego kas dur sen. Hadi kardeşim hadi, bak şuradan... illa noktaları da dolduralım mı yani?
Buna makul ve mantık çerçevesinde cevap veremeyip gelip burada ferrari mercedes gibi saçma sapan benzetmelerle konu saptıran şahıs mı bana misli ile cevap verecekmiş? Git dersine çalış biraz, sonra belki dikkate alırız seni.
Kendini düşürdüğün şu zavallı duruma bak yahu, hiç mi gururun yok arkadaş senin?
Kaçıncı keredir
Sota ya sırtını yaslamaya çalışıyorsun adam yüz vermiyor işte kardeşim sana anlaman bu kadar zor mu? Neden?
Benden çekineceği bir şey mi var Ahmetin? ''Adem başkan bu tavırlarını doğru bulmuyorum'' diye yazar buraya herkesin önünde, çekineceği bir şey mi var sanki?
Neden yazmıyordur sence?
Sürekli haksız olduğun, sürekli gereksiz polemikler ile forumda araz çıkarttığın için olabilir mi?
Halen gelip burada vırt vırt vırt vırt yeter yaaaa.
Önünde sonunda hesabın çizilecek, sadece sen de ''Söz hakkı vermediler'' diye gidip ağlama diye hesabın açık kaldıkça iyice yüzsüzlüğe vurdun ayıp artık.
Al bak sana bu kadar yazı yazdım, al bunların ekran görüntülerini ve devletimize git ''Bana hakaret etti'' de hakkımda suç duyurusunda bulun.
Biz Ahmet ile DH de yıllarca terör estirmiş olan GHOSTKİLLER ın gerçek kimliğini ortaya çıkartmış, hangi dolambaçlı yollar ile insanların güvenini kazanıp yıllarca insanlara DH de klima tavsiyelerinde bulunup HACI HOCA lakabı almış birisi olduğunu ama gerçekte böyle birisi olmadığını, Ghostkiller hesabının aslında 9Köy'e ait olduğunu, 9Köy ün bu hesabı gizli tutmak için Bursa da birisi ile ortak hareket ettiğini ortaya çıkartmış insanlarız.
Gizli kişiliklere, böyle ego kasanlara, ben ben ben diyenlere benim tahammülüm yok kardeşim bu kadar açık daha nerede kim yazar sana?
Adam üyedir, kimliğini saklar, mesleğini saklar, ne isterse onu saklar. Fakat tavsiye veren, insanların alışverişlerine yön veren, insanların güvenini kazanıp kendisine hacı hoca yakıştırmalarını alıp yıllarca bundan çıkar elde edenlerin kimliği gizli olmaz. .
Sen ne hacısın, ne de hocasın. Sen TV dünyası ile uzaktan yakından ilgisi olmayan, teknikten anlamayan iş bilmeyen bir gizli kişiliksin. Bu mecrada Hoca veya Duayen denecek bir kişi var o da kim herkes biliyor (Ben değilim)
Bu işten ne çıkarın varsa git o çıkarlarını başka yerlerde koştur burada barındırmam seni. Bu millet Ghostkiller gibilerden yıllarca çekti, senden çekmelerine en azından bu mecrada izin vermem.
Bak kullanıcı adımda ne yazıyor? ADEM HELVACI
Bak tüm şecerem, nerede doğduğum, nerede yaşadığım, ne iş yaptığım, hangi eğitimleri aldığım, hangi mesleki yeterliliklere sahip olduğum burada yazılı
Tüketici Hakları Gönüllü Savunucusu Bilinçli Tüketici Derneği Kurucu Başkanı Youtube İçerik üretici Merhaba; Bir çoğunuzun bildiği üzere ben Adem Helvacı; 5 OCAK 1973 İZMİR KARŞIYAKA doğumluyum Evli, İki oğul Babasıyım. Hava Kuvvetleri Mensubu bir baba, Kemalist bir anne, 4 kardeş olmak...
tavsiyeforumu.com
Sen Kimsin?
Delikanlı gibi, evirmeden çevirmeden kıvırmadan belgeleri ile birlikte buraya kim olduğunu ve ne iş yaptığının cevabını yaz o zaman oturup konuşalım seninle
Bu mesajıma gelecek olan cevap klasik dallas stili saçma benzetmeler dolu uzun uzun ve anlamsız, uzun ama içinde hiç bir cevap olmayan yazı olursa zaten ne demek istediğim gayet iyi anlaşılmış olacak.
Buyur haydi bekliyorum.