Fethiye'den Manzaralar

S Çevrimdışı

serhan 

Aktif Üye
10 Ara 2017
278
Nisan ayında evlenince Balayı için gelmiştik kalkan taraflarına Fethiye yi de gezdik turladık Nisan da ölüdeniz harikaydı denize giren sayısı oldukça az tabi deniz suyu sıcaklığıda biz Türklere göre çok iyi değil Ruslar daha rahat giriyorlardı :)) yamaç paraşütleri güzel bir görüntü oluşturuyorlardı havada tabi ben korkudan asla binemem onlara velhasılı sezon zamanı asla orda olmak istemem tatilciler talan ediyor her yeri Fethiyeli olup tatilciler yüzünden eziyet görmekte kötü bir duygu olsa gerek memleketin talan ediliyor :))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nisan ayında evlenince Balayı için gelmiştik kalkan taraflarına Fethiye yi de gezdik turladık Nisan da ölüdeniz harikaydı denize giren sayısı oldukça az tabi deniz suyu sıcaklığıda biz Türklere göre çok iyi değil Ruslar daha rahat giriyorlardı :)) yamaç paraşütleri güzel bir görüntü oluşturuyorlardı havada tabi ben korkudan asla binemem onlara velhasılı sezon zamanı asla orda olmak istemem tatilciler talan ediyor her yeri Fethiyeli olup tatilciler yüzünden eziyet görmekte

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İlk fotoyu aldım kullandım :ok

foruma-19.png
Abime feda olsun ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Fethiyeli olup tatilciler yüzünden eziyet görmekte kötü bir duygu olsa gerek memleketin talan ediliyor :))
Ben bu duyguyu Bodrum, Kuşadası, Didim gibi görev aldığım yerlerde de çok yaşadım.

İnsanımız çok garip gerçekten.

Size bir şey söyleyeyim mi? Ülkemizde meclisten çıkan kanunlar uygulansa Coğrafi anlamda CENNET olmasının yanısıra yaşanabilirlik anlamda da tam bir CENNET aslında biliyormusunuz?

Neler gördü bu gözler neler. Sanki ''Nasılsa hayatımda bir kere geldim, bir daha da gelemeyeceğim, bana yar olmadı başkasına da olmazın'' der gibi davranan kimler gördü bu gözler ah azizim ..

Geri
Üst Alt