Fethiye'den Manzaralar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Duvardaki kuşlardan bizde de vardı ,serçeler mi yoksa baykuşlar mı bilmem gagalaya gagalaya sadece ipleri kaldı :hihi
2 tane baykuş vardı ,yuvaları da vardı ,zamanla 7 oldular ,bir fare yakalıyorlar ki sorma ,sadece "iyk" diye bir ses duyuyoruz o kadar :haha1
Abi izlediğim belgesellerden edindiğim bilgi kadarıyla zaten bahçeli bir evin var ise, Baykuş ve Yılan beslemen lazım bekçi köpeği yerine :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Abi izlediğim belgesellerden edindiğim bilgi kadarıyla zaten bahçeli bir evin var ise, Baykuş ve Yılan beslemen lazım bekçi köpeği yerine :kiskis
İnan,yabani tavşandan tut ,tilkiye kadar yılan dahil tüm hayvanlar var ,hele kirpi ailesini görme.Yer altında da köstebek sürüsü ,3-4 yıldır hiç bir şey ekmiyoruz,ne ektiysek ,alttanv- üstten götürüyorlar mubarekler :hihi
Şikayetçi miyiz ,tabii ki hayır :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İnan,yabani tavşandan tut ,tilkiye kadar yılan dahil tüm hayvanlar var ,hele kirpi ailesini görme.Yer altında da köstebek sürüsü ,3-4 yıldır hiç bir şey ekmiyoruz,ne ektiysek ,alttanv- üstten götürüyorlar mubarekler :hihi
Şikayetçi miyiz ,tabii ki hayır :)
Sulh yoluna gidin bence abi, 10 yerine 20 ekin, ''10 u sizin, 10 u bizim'' diye baştan anlaşın :kiskis

Doğa ne kadar garip değil mi?

Kendine çalışabilmek için başka can almak doğanın kuruluşunda kanun gibi sanki :alala

Şimdi ben o köstebeklerle, onları öldürmeden nasıl mücadele edebilirim acaba? Belki İnsanoğlu bulmuştur bunun da çaresini ancak ilgi alanım olmadığından dolayı ben bilmiyor olabilirim.

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Dünya savaş halinde herkes nasip kovalıyor ve hem fiziki hemde sanal olarak bu şekilde maalesef. O yüzdendir ki Rabbimdünya hayatı aldatıcı ve oyalayıcı bir oyundan ibrarettir. Ben herkese rızkımdan mutlaka veririm diyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sulh yoluna gidin bence abi, 10 yerine 20 ekin, ''10 u sizin, 10 u bizim'' diye baştan anlaşın :kiskis
Şimdi ben o köstebeklerle, onları öldürmeden nasıl mücadele edebilirim acaba? Belki İnsanoğlu bulmuştur bunun da çaresini ancak ilgi alanım olmadığından dolayı ben bilmiyor olabilirim.
Öyle de yaptık ama ,mubarekler savaş boyalarını sürüp ,baltalarını topraktan çıkarttılar ,biz de geri çekilmek zorunda kaldık :hihi
Yok ,köstebeği kaçırtamayız ,toprağı titret diyenler var ,ama alışıyorlar ki :)
Bir sene ,belli aralıklarla "güm ,güm" sesler geliyordu ,ramazan abiye sordum" bu ne yav,ramazan aga" dedim ,ses bombası dedi,yabani hayvanlar içinmiş ,ama hayvanlar sese alışmışlar ,istediğin kadar gümmm diye patlat ,tarlaya girip talan ediyorlar yine :)
Ekmek almaya gitmiştim ,bu konuyu açtım kahvenin bahçesinde ,birisi bana "ben elektrikli çit çevirdim tarlanın etrafını ,bana mısın demedi dedi.Meğer hangi hayvansa,poposuyla çite vurup direği devirmiş ,girmişler yine tarlaya (tamamen kişinin bana aktardığıdır) :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu kadar güzel bir tesadüf ile kadraja son anda bir misafir girdi ?

Screenshot_20200531-173701_Gallery.jpg

Geri
Üst Alt