Demiştim,ama bugün yazılımını test ederken 6605 olduğunu gördüm,yazdığım cevabımı düzeltiyorum, bu arada tabii hemen hometechin keycode(kumanda ) kodunu da aldım böylece
İki tane 1010 cihaz varmış,birisi SE diğeri düz,sanırım SE olanlar 1506 diğeri 6605,bugün iyice baktım ,acaba yazılımın adını ben mi değiştirdim diye,elimdeki orjinal 1010 yazılımı buldum,aynıydı,demekki değiştirmemişim
İşin garip tarafı,bendeki 1010 olan cihazı bulamadım,sanırım bozuk diye attım
komik ama, yazılımları elimde
@digiulama ;
Bugün centos sistemde önceden indirdiğim "Geant cool 6605S" yazılımını denedim,cihaz hiç çalışmadı,sıfır güç- sanki elektrik almıyor gibi,kumandalar da çalışmadı(8in1 dahil) ama yazılım botech gibi gizli yazılım,sadece "thema" klasörü görünüyor,bende geantın temasını alıp boteche adapte edip yükledim,tabii menü resimlerinin hiç birisi gelmedi,bu da "bmp.bin içinden resimleri alıyor" tezimi çürüttü
Yani resimlerin isimleri "bmp.bin" içinde ama resimler sanki KERNEL.bin içinde,bende botechin bmp.bin dosyasında resim adını değiştirdim,tekrar yükledim cihaza ,adını değiştirdiğim resim görünmedi,sadece altındaki yazı çıktı,mesela OK tuşuna bastığımda adını değiştirdiğim "kırmızı nokta" çıkmadı sadece "Move" yazısı göründü,fakat yeşil,sarı ve mavi noktalar duruyordu.
Bu arada tema klasörünü olduğu gibi botech yazılımına attığımı belirteyim,tabii açılışta "Greant" diye açıldı botech