Hımm,tamam, peki yazılımı attım ve mesela "dds" hatası verdi ,bu hatada orjinal yazılımını atarak geriye dönebilirmiyiz yoksa arabirim(rs232) ilemi dönerizdönüşüm yazılımlarında flash sn hatası vermemesi için yapılıyor her yazılımı yuklemek istersen
yok bana 5 yazılım arasında gidip gelim dersen sıkıntı yok aynı flash kalsın
Bu yazılımlar dahil, tam 57 farklı receiver yazımını attım bendeki boteche,bir tanesinde tuneri görmedi , sanırım 4k idi tuneri, ama yazılmı mükemmeldi,keşke tuner olsaydı ,bu arada bendeki cihazın tuner bilgisine ulaşamadım,3 gündür bu cihazla uğraşıyorum ,tunere bir ulaşsam süper olacakgx6605s dönüşüm yazılımları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Keşke o yazılımı silmeseydim,sonradan başka bir cihazın tuner yazılımını değiştirmeyi başardım,kendi tunerime adapte ettim,sonuç mükemmelBu yazılımlar dahil, tam 57 farklı receiver yazımını attım bendeki boteche,bir tanesinde tuneri görmedi , sanırım 4k idi tuneri, ama yazılmı mükemmeldi,keşke tuner olsaydı ,bu arada bendeki cihazın tuner bilgisine ulaşamadım,3 gündür bu cihazla uğraşıyorum ,tunere bir ulaşsam süper olacak
hometech 1010 ve 1050 ler genelde 1506 işlemcili oluyor,next sanırım 66xx işlemcili ,emin olmak için alıcılar sökülüp soğutucusunun da çıkartılıp işlemcinin okunması,yoksa yazılım atayım derken uydu alıcısı çöp olur.hometech 1010 ve 1050 bendede var bahsedilen kanal izlerken sinyal yüksek oldugu halde kırılmalar kilitlenmeler vb gibi yani alternatif yazılımlara dönüştürmek iyi olur da açıkcası bende göremedim paylaşımı link yada paylaşımı rica etsek bide bı sıkıntıısız yazılımı next minixhd (mavi kapaklı) olanada bişeyler varsa on numara olur saygılar