DÖNÜŞÜM YAZILIMLARI VE LOADERLERİ

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
dönüşüm yazılımlarında flash sn hatası vermemesi için yapılıyor her yazılımı yuklemek istersen
yok bana 5 yazılım arasında gidip gelim dersen sıkıntı yok aynı flash kalsın

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
dönüşüm yazılımlarında flash sn hatası vermemesi için yapılıyor her yazılımı yuklemek istersen
yok bana 5 yazılım arasında gidip gelim dersen sıkıntı yok aynı flash kalsın
Hımm,tamam, peki yazılımı attım ve mesela "dds" hatası verdi ,bu hatada orjinal yazılımını atarak geriye dönebilirmiyiz yoksa arabirim(rs232) ilemi döneriz :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hımm,pekiii,yazılımı dönüştürürken receiverin 12V fişi takılı olacakmı,yoksa sadece rs232 yeterli oluyormu (rs232 ile dönüştürdüğüüzü farz edelim)

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
start dediğin an itibari ile elektiriği takacaksın bittiğinde zaten bitti die yazı çıkıyor elektiği çıkar tak

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
gx6605s dönüşüm yazılımları

04.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
gx6605s dönüşüm yazılımları
Bu yazılımlar dahil, tam 57 farklı receiver yazımını attım bendeki boteche,bir tanesinde tuneri görmedi , sanırım 4k idi tuneri, ama yazılmı mükemmeldi,keşke tuner olsaydı ,bu arada bendeki cihazın tuner bilgisine ulaşamadım,3 gündür bu cihazla uğraşıyorum ,tunere bir ulaşsam süper olacak :hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu yazılımlar dahil, tam 57 farklı receiver yazımını attım bendeki boteche,bir tanesinde tuneri görmedi , sanırım 4k idi tuneri, ama yazılmı mükemmeldi,keşke tuner olsaydı ,bu arada bendeki cihazın tuner bilgisine ulaşamadım,3 gündür bu cihazla uğraşıyorum ,tunere bir ulaşsam süper olacak :hihi
Keşke o yazılımı silmeseydim,sonradan başka bir cihazın tuner yazılımını değiştirmeyi başardım,kendi tunerime adapte ettim,sonuç mükemmel :ok
Hatta her yazılımın tuner yazılımını değiştirmeyi başardım desem yeridir ,şimdi hometech 1200 le oynama kaldı :haha1

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
oynarsın abi onun içinde bakarız yazılım sonucta açık kodlu yazılım bunlar :) oyna oynayabildiğin kadar

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
hometech 1010 ve 1050 bendede var bahsedilen kanal izlerken sinyal yüksek oldugu halde kırılmalar kilitlenmeler vb gibi yani alternatif yazılımlara dönüştürmek iyi olur da açıkcası bende göremedim paylaşımı link yada paylaşımı rica etsek bide bı sıkıntıısız yazılımı next minixhd (mavi kapaklı) olanada bişeyler varsa on numara olur saygılar

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hometech 1010 ve 1050 bendede var bahsedilen kanal izlerken sinyal yüksek oldugu halde kırılmalar kilitlenmeler vb gibi yani alternatif yazılımlara dönüştürmek iyi olur da açıkcası bende göremedim paylaşımı link yada paylaşımı rica etsek bide bı sıkıntıısız yazılımı next minixhd (mavi kapaklı) olanada bişeyler varsa on numara olur saygılar
hometech 1010 ve 1050 ler genelde 1506 işlemcili oluyor,next sanırım 66xx işlemcili ,emin olmak için alıcılar sökülüp soğutucusunun da çıkartılıp işlemcinin okunması,yoksa yazılım atayım derken uydu alıcısı çöp olur.

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
next en kötü deneriz :))) hometech ler oluyorsa onlardan baslıyalım en azından calışan uydu elimizde kalsın en son nexte tavsiye edeceğin bi yazılımı atarız benlemi gömcekler :))))) şans ya olur ya olmaz :))) riski büyük olanın ödülüde büyüktür :))) deyip sonuçu görcez:))

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
tiger starsat geant bunlarada dönüşüm oluyor ben bir tane attım geant yazılımı mükemmeldi biri gördü istedi bana sat demişti sattım sınırsız server veriyordu yazılım

Geri
Üst Alt