Çok teşekkür ederim ustam ,bakıyorum hemen...Menüden "Usb yazılım yükseltme" veya buna benzer bir isimle yazan yerde vardır mutlaka,en azından userDB ,kullanıcı kanallar falan diye ,başka türlü alınamaz sanırım sevgili cretan
Çok teşekkür ederim ustam ,bakıyorum hemen...Menüden "Usb yazılım yükseltme" veya buna benzer bir isimle yazan yerde vardır mutlaka,en azından userDB ,kullanıcı kanallar falan diye ,başka türlü alınamaz sanırım sevgili cretan
Benim bildiğim Piko600 ve 700 de var,değermi sorusunun cevabı elbette "Evet" tir,paketlri yazmayayım açık açık ama memnun olursun sanırım,ama mesela Beşiktaş-Göztepe'yi izleyemezsin,unutmadan ekliyeyim ,Astra19 ,Hotbird13 süperMerhabalar,ustadlar funcam hangi cihazlarda çalışmaktadır,her hangi bir yazılıma ihtiyaç duyamı?Açtığı paketler ve kanallar funcam kullanmaya değermi?Tşk ederim...
Eyvallah ustam ....Benim bildiğim Piko600 ve 700 de var,değermi sorusunun cevabı elbette "Evet" tir,paketlri yazmayayım açık açık ama memnun olursun sanırım,ama mesela Beşiktaş-Göztepe'yi izleyemezsin,unutmadan ekliyeyim ,Astra19 ,Hotbird13 süper
Tabii. Ben kullaniyorum.Arkadaşlar benim bilgisayarda rs232 portu bulunmuyor, Usb rs232 alsam iş görür mü?
Arkadaşlar benim bilgisayarda rs232 portu bulunmuyor, Usb rs232 alsam iş görür mü?
Aynen bende kullanıyorum ,fotosunu vermiştim burada bir yerlerdeTabii. Ben kullaniyorum.
İllaki vardır rs232 girişi veya giriş pinleri ,cihazın içi'ni daha iyi ve okunaklı vede tüm kartı kkapsayacak şekilde bir foto çek bakalım ,belki görünebilir o pinlerElimde ısınma sorunu olan supermax dragon denen bir cihaz vardı ,bunun smart kartını kullanmıyorum diye söktüm, eski bilgisayar pasif soğutmasini buna taktım üstüne de fan. Cihazda rs232 portu bulunmuyor ve USB den de dönüşüm yazılımı atamıyorum, üzerindeki yazılım çok kötü biss dahi acmiyor, ekleme yapamıyorsun falan
Sunplus SPHE1506; RAM: 8MB Flash Bellek / 512Mb
Teknik özellikler bunlar , buna birşeyler yapabilir miyiz?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler üstadİllaki vardır rs232 girişi veya giriş pinleri ,cihazın içi'ni daha iyi ve okunaklı vede tüm kartı kkapsayacak şekilde bir foto çek bakalım ,belki görünebilir o pinler
Hemen indirip de bakayım fotoğrafaTeşekkürler üstad
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tam kartı çektim ,şu 6 'li beyaz pin olabilir mi acaba ?
Demiştim,evet o soket olabilir ,hemen flashın yanında ,Hemen indirip de bakayım fotoğrafa
Teşekkürler üstad, yarın uğraşırım artıkDemiştim,evet o soket olabilir ,hemen flashın yanında ,
avometre ile önce şaseyi bul(toprak) şasenin yanındakiler de muhtemelen rx-tx dir,diğeri 3.2 -3.3 volt olabilir
Bir çok bağlantı şase (gnd) - tx-rx diye gidiyor ,büyük ihtimalle bulursun şaseyi,avoyu x1 konumuna alıp,bir ucunu lnb demirine,diğer ucunu soketteki bağlantılara değdirdiğinde belli olurTeşekkürler üstad, yarın uğraşırım artık