Sevgili hocam... Lütfen, yorma kendini.
Ülke battığında bu zihniyet "ülkeyi geçmişte onlar da batırdı" diyebilecek kadar kör, sığ, taraftar ve pişkin olacaktır. Bu sebeple tartışmaya, anlatmaya, anlaşılmaya gerek yok.
Hocam bu resmen partizanlık bence.
Tartışma dediğin şey temel anlamda istişaredir, fikir alışverişidir, soru sorarsın cevap alırsın, soru sorarlar cevap verirsin çünkü bir saplantın yoktur, çünkü argümanın kuvvetlidir.
Bizim akp li kardeşlerle diyaloğumuz nedense hep böyle ilerliyor.
Abi bu konuda ne düşünüyorsun?
Oooooo sen bir de 90 ları gör
Abi, bu konu diyorum, ne düşünüyorsun?
O da bir şey mi? Sen geçmiş hükumetleri görseydin, yağ yoktu o zamanlar.
Abi seni anlıyorum, ben de geçmiş yönetimlerde haklı oldupunu biliyorum zaten. Şu konu diyorum hani şu konu, ne düşünüyorsun?
Hangi konu?
Peki abi.
Aradan 3 gün geçer başka bir konu açılır ve aynı döngü devam eder.
Ben de diyorum ki hangi partiden olursanız olun burada parti güzellemesi yapmayın objektif olun.
Rektörü eleştiren bir akp li partisine ihanet etmiş mi oluyor?
Rektör ahlaksızın önde gideni bu kadar basit. Reyizleri bile "yok artık, bu kadar da değil yani" diyene kadar kimseden gık çıkmıyor. Biz yanlışa YANLIŞ demek için kimseden icazet almıyoruz zira yanlış yanlıştır arkadaş kim yaparsa yapsın.
Aylin Nazlı Aka denen mahlukun parti meclisine girmesi yanlıştır. Canan Kaftancının yön tayin etmesi yanlıştır, KK nşn halen genel başkan olması yanlıştır. Hdp nin yüzünü millete dönmemesi ve halen mecliste olması yanlıştır, Ahmet Davutoğlunun çıkıp kürsüde dürüstü oynaması yanlıştır zira zamanında yapacaktı ne yapacaktı ise, imamoğlunun deprem ziyareti sonrası kayak tatiline gitmesi veya lansmanı yanlıştır, Fatih Erbakanın Saadet partisi genel binasını haczetmesi yanlıştır.
Tüm bu yukarıdakilerden ve yanlış olduklarından nasıl eminsek ve Allahın kulundan çekinmeden yanlışa yanlış diyebiliyorsak, mevcut iktidarın yanlış politikalarını ELEŞTİREMEMEK de yanlıştır bu kadar net.
Yanlışa yanlış diyemeyen, gelip bu forumda parti güzellemesi yapmasın arkadaş bu kadar basit.