Fair Play
Süper Üye
- 4 Şub 2021
- 567
Hocam nerden bulup çıkardın bu konuyu
Eski başlık hortlatıcılardan kimler kaldı üstat.
Bir zamanlar forum okuma vardı. Eski kulağı kesikler bilir
Hocam nerden bulup çıkardın bu konuyu
Hort ha ne yaparsan yap $ yukarı gidecek15 e giden dolar ile yeni hort yapayım.
20 olur yakında gibi. yatırım yapmanızı tavsiye etmem tabi ki de.Dolar ile aram yok euroyu severim ben
Et dostum ne olacak ? Yasak mı ?,20 olur yakında gibi. yatırım yapmanızı tavsiye etmem tabi ki de.
Ben dostluklara yatırım yapıyorum, dost biriktiriyorum. İnanın hiç öyle çabam yok. Çevremdekiler Tr den ne alsak yarışında ben gelecek kaygım yoksa bana yeter mantığında. 10 tane evim olsa uyuyacağım 1 yatak. Tek dileğim her insan her canlı eşit şartlarda, güzelce yaşasin. Godamanlarin oyunlari garibanın işkencesi olmasın. Yatırım olarak değil de köyde bir ev alayım zamanı gelince herkesten uzak sakın bir hayat hepsi bu ?20 olur yakında gibi. yatırım yapmanızı tavsiye etmem tabi ki de.
yasal sıkıntı çıkmasın diye yazdım onu. size değildi. güzel düşünceleriniz için teşekkürler.Ben dostluklara yatırım yapıyorum, dost biriktiriyorum. İnanın hiç öyle çabam yok. Çevremdekiler Tr den ne alsak yarışında ben gelecek kaygım yoksa bana yeter mantığında. 10 tane evim olsa uyuyacağım 1 yatak. Tek dileğim her insan her canlı eşit şartlarda, güzelce yaşasin. Godamanlarin oyunlari garibanın işkencesi olmasın. Yatırım olarak değil de köyde bir ev alayım zamanı gelince herkesten uzak sakın bir hayat hepsi bu ?
yasak diye biliyorum. her konuşmasında kuru şahlandıranlara bir şey olmaz, bizim gibi garibanın tepesine binerler.Et dostum ne olacak ? Yasak mı ?,
Sultanahmet hamamında ki Tellak Hüseyin bile doların 20 lira olacagini biliyor. Kuru Fasulye reisi haşmetli Erdoğan bey ohal bile edebilir.
Durmak yok yola devam fakirler düşünsün.