Disney Plus Resmen Türkiye'de

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Netflixte çok fazla çöp içerik var ama. Mesela Amazonda çok az içerik var ama 4 gündür 6 film ve dizi izledim rast gele, biri bile çöp değildi.

Disneyin Amazondan da Netflixten de iyi olacağını düşünüyorum. Gittiği ülkelerde hep öyle oldu zira. Netflixi batıran da biraz bu oldu.
Netflix artık bana şey gibi geliyor sanki, Hani Eski kemal Sunal filmerli var ya içeriğin nasıl ilerleyeceğini bilir ama yine de Kemal Abi hatırına izlersin, İşte Netflix de artık sonu baştan belli , senaryoları önden tahmin edilebilir içeriklerle dolu.

Ancak arada bazı içerikler denk geliyor ki verdiğin paraya değiyor.

Mesela Yolun Açık Olsun kesinlikle buı içeriklerden birisiydi ki beni tanıyanlar aslında Türk yapımı içerikleri izlemediğimi bilirler. Eşim bana ''Bizim için bunu seçtim izleyelim'' dedi diye kıramamıştım ama çok beğenerek izledim.

Hele benim gibi Muğla ve civarında olanlar ayrı bir keyifle izleyecek eminim ?

Bunun dışında genelde Kore dizileri izliyor eşim ona yarıyor, ne yapsın abi? Seda Kayan mı izlesin Esra Yerol mu izlesin?

Disney için Sevgili Umut Barış Umut Barış ın yolladığı bir link üzerinden ben de ön ödemeli zımbırtıya adresimi bıraktım. Görelim bakalım :ok

Son düzenleme:
Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Netflix artık bana şey gibi geliyor sanki, Hani Eski kemal Sunal filmerli var ya içeriğin nasıl ilerleyeceğini bilir ama yine de Kemal Abi hatırına izlersin, İşte Netflix de artık sonu baştan belli , senaryoları önden tahmin edilebilir içeriklerle dolu.

Ancak arada bazı içerikler denk geliyor ki verdiğin paraya değiyor.

Mesela Yolun Açık Olsun kesinlikle buı içeriklerden birisiydi ki beni tanıyanlar aslında Türk yapımı içerikleri izlemediğimi bilirler. Eşim bana ''Bizim için bunu seçtim izleyelim'' dedi diye kıramamıştım ama çok beğenerek izledim.

Hele benim gibi Muğla ve civarında olanlar ayrı bir keyifle izleyecek eminim ?

Bunun dışında genelde Kore dizileri izliyor eşim ona yarıyor, ne yapsın abi? Seda Kayan mı izlesin Esra Yerol mu izlesin?

Disney için Sevgili Umut Barış Umut Barış ın yolladığı bir link üzerinden ben de ön ödemeli zımbırtıya adresimi bıraktım. Görelim bakalım :ok

Film son zamanlarda izlediğim en güzeliydi lakin spoiler vermeyeyim ortasında anlamıştık sonunu :) Keşke anlamasaydık dedik yinede çok etkileyiciydi

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
590
45
sözde hız testinde 50 mbps youtube 20 mbps takıla takıla 1080p 60p video dönüyor indirmede 50 veriyorlar,

Bu video sitelerinde sıkıntı oluyor ya site kaynaklı yada ıISS kaynaklı bir engelleme sorun var bir yerde..

YOUTUBE.png
Aslında burada şöyle bir hile var.
Size paketi satarken Adem Helvacı Adem Helvacı 'nın da dediği gibi "... MBps'e kadar" diye satıyorlar. Buradan bir tokat yiyoruz zaten.
İkincisi ise hız testinin yapma şekli. Genelde zaten direkt kendi server'ı üstünden bu testi yapıyor. Yani siz veriyi kendi ISS'nız üstündeki bir sunucudan okuyup yazıyorsunuz. Bu durumda zaten siz yurtdışı bağlantı hızınızı test etmemiş oluyorsunuz.
Üçüncüsü ise ISS'ler hız testi sitelerine yollanan ve oradan gelen paketi önceliklendirebiliyor. Yani bir nevi trafiğiniz VIP hattan sağlanıyor. Ama youtube gibi bir mecradan dosya aktarımında herkes ile aynı hattı kullanıyorsunuz ve trafikten dolayı bant genişliğinizin hepsi kullanılamıyor.

hareketliperde Çevrimdışı

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
36
Ayda 9₺ ödüyordum kaç aydır amazonunkine. Girip dizi film beğenmemiştim iptale de üşeniyordum. Bir kaç gündür hanım evde yok, ne açsam çok güzel çıkıyor. Netflixte böyle değildi :hihi

Bu 12 ay 280₺ kampanyası için maillerimi falan kaç kez yazdım ama hiç bir mail gelmedi. Notta 24 saat sürebilir yazıyordu. Bunun mailini alabilen var mı?
14 haziran dan sonra gelecek o cevaplar hocam.
280₺ 4 kişi de kullanabiliyor güzel hizmet olacak. Vestel bey tv getirirse tabi

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
üye olmak istiyorum söz vestel efendide :) gerci mi stick te var bende ama olsun tv daha güzel 4k

R Çevrimdışı

robur 

Aktif Üye
3 Haz 2022
77
44
"
1-Disney+, 14 Haziran saat 10.00’da erişime açılacak.
2-Tanışma paketi kampanyasına yönelik e-postalar yine 14 Haziran’dan itibaren gönderilecek. Ön kayıt yapıp henüz tanıtım amaçlı e-posta almayanlar endişe etmesin, onlara da asıl e-posta gelecek.
3-Disney+’ın tüm cihazlardaki(Telefon,tablet,Smart TV,oyun konsolları)uygulamaları yine 14 Haziran’dan itibaren indirmeye açılacak.
4-Desteklenen Smart TV modelleri resmi sitede yer almakta. 2016 sonrası tüm modellerde desteklenecektir.
5-Disney+, erişime açıldığında eksik kalan yapımlarda Türkçe dublaj seçeneği eklenecektir.
6-STAR diye adlandırdığımız genel eğlence ve yetişkin içerikli kategori STAR adıyla yer almasa da bu kategoriye giren yapımların çoğunluğu bizde de yer alacak. STAR yok diye içerikler de yok algısı oluşmasın. (STAR’ın yer alıp yer almayacağı henüz kesin değil. Disney bu kategoriye giren yapımları ”ve çok daha fazlası” diye tanıtıyor)"

Disney Plus Türkiye Facebook sayfasında paylaşılmış. 1300 civarında Türkçe dublajlı içerik olduğu belirtilmiş.

Geri
Üst Alt