aynen ıptv diye bir şey varUnuttuğun birşey var burası Türkiye
aynen ıptv diye bir şey varUnuttuğun birşey var burası Türkiye
Netflix artık bana şey gibi geliyor sanki, Hani Eski kemal Sunal filmerli var ya içeriğin nasıl ilerleyeceğini bilir ama yine de Kemal Abi hatırına izlersin, İşte Netflix de artık sonu baştan belli , senaryoları önden tahmin edilebilir içeriklerle dolu.Netflixte çok fazla çöp içerik var ama. Mesela Amazonda çok az içerik var ama 4 gündür 6 film ve dizi izledim rast gele, biri bile çöp değildi.
Disneyin Amazondan da Netflixten de iyi olacağını düşünüyorum. Gittiği ülkelerde hep öyle oldu zira. Netflixi batıran da biraz bu oldu.
Netflix artık bana şey gibi geliyor sanki, Hani Eski kemal Sunal filmerli var ya içeriğin nasıl ilerleyeceğini bilir ama yine de Kemal Abi hatırına izlersin, İşte Netflix de artık sonu baştan belli , senaryoları önden tahmin edilebilir içeriklerle dolu.
Ancak arada bazı içerikler denk geliyor ki verdiğin paraya değiyor.
Mesela Yolun Açık Olsun kesinlikle buı içeriklerden birisiydi ki beni tanıyanlar aslında Türk yapımı içerikleri izlemediğimi bilirler. Eşim bana ''Bizim için bunu seçtim izleyelim'' dedi diye kıramamıştım ama çok beğenerek izledim.
Hele benim gibi Muğla ve civarında olanlar ayrı bir keyifle izleyecek eminim ?
Bunun dışında genelde Kore dizileri izliyor eşim ona yarıyor, ne yapsın abi? Seda Kayan mı izlesin Esra Yerol mu izlesin?
Disney için Sevgili Umut Barış ın yolladığı bir link üzerinden ben de ön ödemeli zımbırtıya adresimi bıraktım. Görelim bakalım
Aslında burada şöyle bir hile var.sözde hız testinde 50 mbps youtube 20 mbps takıla takıla 1080p 60p video dönüyor indirmede 50 veriyorlar,
Bu video sitelerinde sıkıntı oluyor ya site kaynaklı yada ıISS kaynaklı bir engelleme sorun var bir yerde..
Evet senaryonun gidişatını anlamış olsak da senaristi tebrik etmemek elde değildi, klişelerin dışına çıkmış bravo gerçekten.Film son zamanlarda izlediğim en güzeliydi lakin spoiler vermeyeyim ortasında anlamıştık sonunu Keşke anlamasaydık dedik yinede çok etkileyiciydi
Amazon Prime da gelmemişti o yüzden tv yi sattım ben.MB120’ye de geleceğini sanmıyorum. Exxen gelmedi çünkü ?
14 haziran dan sonra gelecek o cevaplar hocam.Ayda 9₺ ödüyordum kaç aydır amazonunkine. Girip dizi film beğenmemiştim iptale de üşeniyordum. Bir kaç gündür hanım evde yok, ne açsam çok güzel çıkıyor. Netflixte böyle değildi
Bu 12 ay 280₺ kampanyası için maillerimi falan kaç kez yazdım ama hiç bir mail gelmedi. Notta 24 saat sürebilir yazıyordu. Bunun mailini alabilen var mı?
Android olmadıkça Vestel'in eline bakılıyor maalesef. 40 50 Dolarlık kutu kadar olamıyor.üye olmak istiyorum söz vestel efendide gerci mi stick te var bende ama olsun tv daha güzel 4k
Laptop varsa HDMI ile devam edersiniz en kötü.14 haziran dan sonra gelecek o cevaplar hocam.
280₺ 4 kişi de kullanabiliyor güzel hizmet olacak. Vestel bey tv getirirse tabi
En son çare öyle olacak gibi hocam. Birinci nesil i7 laptop var. 4k video aktaramaz ama öldürmezde en azındanLaptop varsa HDMI ile devam edersiniz en kötü.
720P oynatır. 1080 belki.En son çare öyle olacak gibi hocam. Birinci nesil i7 laptop var. 4k video aktaramaz ama öldürmezde en azından