Disney Plus Resmen Türkiye'de

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
evet fotoğrafı ekleyince fark ettim bende onu.. nereye gidiyor bizim bağlantılar :alala:cay
O iş biraz şey oluyor kardşeim.

Hani şu büyük mağazalarda yapıyorlar ya %70 e varan indirim levhaları
Aha bunlar da 55 mb e kadar diye pazarlıyorlar aslında.

Yani sana bana sürekli 55 mbs garabtisi vermiyorlar :kiskis

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
sözde hız testinde 50 mbps youtube 20 mbps takıla takıla 1080p 60p video dönüyor indirmede 50 veriyorlar,

Bu video sitelerinde sıkıntı oluyor ya site kaynaklı yada ıISS kaynaklı bir engelleme sorun var bir yerde..

YOUTUBE.png

Barış Bayraktar Çevrimdışı

Barış Bayraktar 

Aktif Üye
23 Mar 2022
381
25
Bir sürü platform çıktı hangi birine üye olacaksın para tuzağı alternatif sitelerde içerikler yayınlanıyor :kiskis

Reklamı fazla oluyor takip etmekte biraz sıkıntı başlayıp devam etmeyi unuttuğun dizilerde oluyor idare eder..

Suyunu çıkardılar bu işin zam zam sonra müşteri kaybı var diye netflix efendi ağlıyor ..
Stremio çok iyi.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Disney plus ın vestel menüye ne zaman geleceğine dair bilgi varmıdır

Netflix kapatıp oraya geçmeyi planlıyorum

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Disney plus ın vestel menüye ne zaman geleceğine dair bilgi varmıdır

Netflix kapatıp oraya geçmeyi planlıyorum
Vestel Efendi anlaşma salarsa yakında gelir 8 ay öde 12 kullan diyor 280 TL yıllık aylk 35 TL.

yerli içerik üretecek mi nasıl olacak Tanışma paketi yerine ilk ay beleş deseler olmaz.. :kiskis

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,050
29
Vestel Efendi anlaşma salarsa yakında gelir 8 ay öde 12 kullan diyor 280 TL yıllık aylk 35 TL.

yerli içerik üretecek mi nasıl olacak Tanışma paketi yerine ilk ay beleş deseler olmaz.. :kiskis
Ayda 9₺ ödüyordum kaç aydır amazonunkine. Girip dizi film beğenmemiştim iptale de üşeniyordum. Bir kaç gündür hanım evde yok, ne açsam çok güzel çıkıyor. Netflixte böyle değildi :hihi

Bu 12 ay 280₺ kampanyası için maillerimi falan kaç kez yazdım ama hiç bir mail gelmedi. Notta 24 saat sürebilir yazıyordu. Bunun mailini alabilen var mı?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ayda 9₺ ödüyordum kaç aydır amazonunkine. Girip dizi film beğenmemiştim iptale de üşeniyordum. Bir kaç gündür hanım evde yok, ne açsam çok güzel çıkıyor. Netflixte böyle değildi :hihi

Bu 12 ay 280₺ kampanyası için maillerimi falan kaç kez yazdım ama hiç bir mail gelmedi. Notta 24 saat sürebilir yazıyordu. Bunun mailini alabilen var mı?
Önden beleş versinler bir görelim bakalım tanışalım daha tanışmadan para istiyorlar çok ayıp çok. :kiskis

Açılmasına 1-2 gün kala ödeme bağlantısı gönderecekler şimdi istek topluyorlar toplu halde gönderecekler..

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Sanırım Netflix kadar çeşitlilik olmayacak bu platformda, Netflix banada çok pahalı geliyor ama işte izleyecek illaki birşey buluyorsun Netflix'te. Disney Plus'ta daha az içerik olacağını söyleniyor, ne kadar doğru bilemem ?

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Sanırım Netflix kadar çeşitlilik olmayacak bu platformda, Netflix banada çok pahalı geliyor ama işte izleyecek illaki birşey buluyorsun Netflix'te. Disney Plus'ta daha az içerik olacağını söyleniyor, ne kadar doğru bilemem ?

Bu yüzden kampanya diye bir yıllığı dayanıyor millete sanki.

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,050
29
Netflixte çok fazla çöp içerik var ama. Mesela Amazonda çok az içerik var ama 4 gündür 6 film ve dizi izledim rast gele, biri bile çöp değildi.

Disneyin Amazondan da Netflixten de iyi olacağını düşünüyorum. Gittiği ülkelerde hep öyle oldu zira. Netflixi batıran da biraz bu oldu.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Netflixte çok fazla çöp içerik var ama. Mesela Amazonda çok az içerik var ama 4 gündür 6 film ve dizi izledim rast gele, biri bile çöp değildi.

Disneyin Amazondan da Netflixten de iyi olacağını düşünüyorum. Gittiği ülkelerde hep öyle oldu zira. Netflixi batıran da biraz bu oldu.
Unuttuğun birşey var burası Türkiye :kiskis

Geri
Üst Alt