Disney Plus Resmen Türkiye'de

A Çevrimdışı

Asulus

Yeni Üye
21 Mar 2020
1
37
Vestel Kendi sitesinde şöyle bir bilgi girmiş smart tvlere gelmesi disney ile alakalı diyor.

Televizyonuma Disney+ Uygulamasını Nasıl Yükleyebilirim?​

Televizyonunuz android işletim sistemine sahip ise;

• Google Play Store’dan Disney+ uygulamasını 14 Haziran 2022 tarihi itibariyle indirebilirsiniz.

Televizyonunuz android işletim sistemine sahip değil ise;

• Disney+ uygulaması, Vestel Linux işletim sistemli Smart televizyonlara destek vermemektedir.

• Uygulama Disney+ tarafından destek verildiği anda Smart televizyonunuza eklenecektir.

İyi seyirler dileriz.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu Disney cimri çıktı 7 gün deneme hesabı vermek diye birşey yok..

Diğer ülkelerde 1 hafta ücretsiz izleme promosyonu vermiş Disney ellere var da bize yok :haha

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Türkler suistimal ediyor diyedir. 🤣 Netflix de yapmıştı.
Stremio candır bu arada. 😁 Hem DLNA özelliği de var. Android olmayan TVlerde yansıtma yapılır.
Stremio candır diye geçende dedin indirdim PC'ye içerik yüklenmiyor tek tuk çalışıyor :kiskis

İzlenecek içerik bulmak ölüm Stremio da acaba PC de çalışmıyor mu ?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Android, WEBOS, Tizen, Saphi hepsi Linux tabanlıdır.
Linux çekirdeğini kullanır.

Bu uygulama dediğiniz şeyler de web tabanlı servisler aslında. (Netflix, YouTube vs)
Yaptıkları işlevler kısıtlı. DRM koruması, içerik oynatma vs.
Telefon, tablet veya bilgisayar uygulaması gibi değil.

O desteği olmayan TV'ler donanım açısından yetersiz kaldıkları için desteklemiyor.
Donanıma göre yazılımları var sonuçta.
Mesele bu. :kiskis

Barış Bayraktar Çevrimdışı

Barış Bayraktar 

Aktif Üye
23 Mar 2022
381
25
Stremio candır diye geçende dedin indirdim PC'ye içerik yüklenmiyor tek tuk çalışıyor :kiskis

İzlenecek içerik bulmak ölüm Stremio da acaba PC de çalışmıyor mu ?
Çalışıyor, TV'de çok sorun yaşamadım hatta şimdi 50 MBPS Türk Net bağlattım 4K HDR bile izliyorum.
Evet, içerik bulmak zor aklında bir şey yokken. Onun için de önceden karar verip adını aratacaksınız. 🤓

Android, WEBOS, Tizen, Saphi hepsi Linux tabanlıdır.
Linux çekirdeğini kullanır.
Android farklı ama kendine özel şeyleri var temelinde. Normal bir dağıtım değil.

Geri
Üst Alt