Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Mevcut olanların ne vaat edip neyi gerçekleştirebildiği de önemli.Bir sürü platform çıktı hangi birine üye olacaksın para tuzağı alternatif sitelerde içerikler yayınlanıyor
Reklamı fazla oluyor takip etmekte biraz sıkıntı başlayıp devam etmeyi unuttuğun dizilerde oluyor idare eder..
Suyunu çıkardılar bu işin zam zam sonra müşteri kaybı var diye netflix efendi ağlıyor ..
Netflix UHD üyeyim kaç zamandır, yakın zamanda sanırım neden Netflix adam gibi net izleyemiyoruz içeriği çekip yayınlayacağım.
Daha bugün bile Netflix ile görüşme yazptım yazılı kanaldan. Teknik soru soruyorum genel cevap alıyorum.
Gayet basit ve net şekilde diyorum ki ''Youtube ve APV de, aynı zamanda tv nin hız testinde bağlantı hızımın 50 55mb/s olduğunu görüyorken neden Netflix de bu hız 12-15mb/s bana açıklayabilirmisiniz.?''
Benimle görüşne hanımefendi gayet sorunu çözme odaklı ve mücadeleci olsa da sorunumun çözümünün o hanımefendide olmadığını ben zaten biliyordum.
Biraz bekletme, birkaç kişiye sorma sonrası ZATWN netflix kendi sitesinde yazılı olan çözümlerin önerildiği linki paylaşmaktan öteye geçemediler.
Yani parayı ödemek ve platformlara üye olmak bir yana hangi sonucu alacağın da ciddi merak konusu.
Ülke genelinde insanlar bas bas bağırıyor ve diyor ki ''Netflix önüne tül perde çekilmiş gibi izlememizin sebebi ne?''
İşte bu sebebi kaynağı veya müsebbibi araştırıyorum halen. Bakalım ne çıkacak ortaya.