DDOS Saldırısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ama sota da ödü patlıyor kacariz diye ?
Bil miyor ki eşeğe semer vursan eşek yine eşek ? veya kürkçü dükkanı gibi buraya döneceğiz ?
Şaka şaka ben adminimizi bırakmam buradaki bütün üyelere hayranlık ve karşılıksız sevgi besliyorum. Bir aile gibi geliyor herkes.

Bil miyor ki eşeğe semer vursan eşek yine eşek ? veya kürkçü dükkanı gibi buraya döneceğiz ?
Şaka şaka ben adminimizi bırakmam buradaki bütün üyelere hayranlık ve karşılıksız sevgi besliyorum. Bir aile gibi geliyor herkes.
? kim simdi? :haha1

zuyahaha :tara :tara :tara aynen sotayı severim, 112 sağlık servis yardım sizi dinliyorum buyrun :sopa1 sotaya geçmeyin gençler :deli1

Konu attan esekten acilmisken ufak bir bilgi kirintisi paylasayim. Dinimize gore zorunlu hallerde tek tirnakli olan at eti yenilebiliyorken _ki atalarimiz islamiyetten once atin etini tuketip sütünü içmişlerdir konu esek olunca o izin yoktur yenemez. Konu melez olan katirdaysa baba at ana esekse at sayilir ana esek baba atsa esektir.??

Son düzenleme:
@Sota Dünden beri giremiyordum siteye bölge kısıtlaması mı vardı millet girmiş?

Konu attan esekten acilmisken ufak bir bilgi kirintisi paylasayim. Dinimize gore zorunlu hallerde tek tirnakli olan at eti yenilebiliyorken _ki atalarimiz islamiyetten once atin etini tuketip sütünü içmişlerdir konu esek olunca o izin yoktur yenemez. Konu melez olan katirdaysa baba at ana esekse at sayilir ana esek baba atsa esektir.??
Bunun açıklaması nedir peki? :alala

@Sota Dünden beri giremiyordum siteye bölge kısıtlaması mı vardı millet girmiş?
Dün Sunucu değişikliği ve optimizasyon islerini gerçekleştirdim.
oyuzden bellirli süre erişim yoktu.
(çok daha büyük,performanslı sunucuya geçiş yaptık)

forumda farkedilir hızlanma sizce var mı.

Geri
Üst Alt