DDOS Saldırısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üye rahat rahat mesajını düzenleyebilsin diye eklenti yazdırdım :hihi

tabi 6 ay boyunca yaptığı tüm mesaj düzenlemesi profilinde herkes tarafında görülebiliyor.

Sen bilirsin BF ye çok sık saldırı oluyordu ben cloudflare de bile değildim sonradan geçtik

@bebekforum size r10 dan mesaj atmıştım dönüş yapmadınız :kas ordan yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu işi çözmüştünüz ama buradaki yorumlarınızdan anladığım kadarıyla çözüm bulamadınız.

Ben çözmedim.. @Sota çözdü yanlış kişiye gidiyorsun... @Sota ya söz verdiğim için de o firevall kurallarını vermedim.. O fireval kurallarını siz mi istemiştiniz? Söz ağızdan bir kere çıkar. @Sota kardeşimi ezemezdim...

Valla beni cloudflare kurtaramıyor. Yediğim saldırı ile Türkiye'deki bir veri merkezi rahat çöker.

Sana bir şey söyleyeceğim spam işini çözdük... snogssite "spaminatör" eklentisi. paypal ile Osman abiye aldırdım. Parayı da eft ile ona gönderdim.. Şu an korona muhabbetine 45 dolarlık eklenti 25 dolara düşmüş... Duyrulur... Hiç bir sıkıntı kalmadı spam üyelik ve saldırı konusun da...

Yaradı @Sota ama hit düşüşü çok fazla oldu. Şimdi kurallar duruyor ama off konumda.. Her hangi bir büyük saldırıda açmak üzere aktif...

@cngzkyz aldığı saldırı normalin çok üzerinde cloudflare o saldırıyı durdurabilirdi diye düşünüyorum.

Sana bir şey söyleyeceğim spam işini çözdük... snogssite "spaminatör" eklentisi. paypal ile Osman abiye aldırdım. Parayı da eft ile ona gönderdim.. Şu an korona muhabbetine 45 dolarlık eklenti 25 dolara düşmüş... Duyrulur... Hiç bir sıkıntı kalmadı spam üyelik ve saldırı konusun da...
biz o işi çözeli çok oldu tektek arada kaçıyor.

@cngzkyz aldığı saldırı normalin çok üzerinde cloudflare o saldırıyı durdurabilirdi diye düşünüyorum.
Şu anki durum

image579a4dc69be6e697.png

Geri
Üst Alt