Orada üyelik ve konu açma yok sanırımKim olursa olsun herkese kapımız açık kardeşim... Bura gibi aynı.. Buranın da herkese kapısı açık.. Severek üye oldum çok şeyden faydalanıyorum..
Orada üyelik ve konu açma yok sanırımKim olursa olsun herkese kapımız açık kardeşim... Bura gibi aynı.. Buranın da herkese kapısı açık.. Severek üye oldum çok şeyden faydalanıyorum..
DogrumudurKim olursa olsun herkese kapımız açık kardeşim... Bura gibi aynı.. Buranın da herkese kapısı açık.. Severek üye oldum çok şeyden faydalanıyorum..
Yarın ordayım ilk sorun aşı olacak ?Hayır...Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sorun yok ? yoksa var mı @Sota?Buraya url koymak ne kadar etik kusura bakmayın.. Arkadaşlar..
F fikoloji yegenin kulak fotosunu ekleyip panel bilgisi istemeyesinSorun yok ? yoksa var mı @Sota?
kardeşim eyvallah varlığınla bizi mutlu ettin.Büyük geçmiş olsun. Ben bebek forum'un adminiyim bu ddos saldırılarından çok çektim hala da çekmeye devam ediyorum. Gün aşırı saldırılar oluyor. Yıkılmadık ayaktayız diyoruz. Size de çok geçmiş olsun arkadaşlar eğer bir şeye gerek olursa da yanınızdayım. Sota Adem Helvacı
Kullanıcı nik değişiminin yasaklanması güzel bir düşünce olmuş,karışıklık olmaz bu sayedeHayır...Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hepsinin içinde geçiyorlar.Sota layer 7 çözüm... Tavsiyem odur ki.. Hetzner ya da OVH hosting OVH için layer 7 diyorlar...
Sadece o değil.. Konu düzenleme ve silme de yok veritabanında baya bir sıkıntılara yol açıyor. Üye olan bu kuralları kabul edip üye olur zaten..Kullanıcı nik değişiminin yasaklanması güzel bir düşünce olmuş,karışıklık olmaz bu sayede
Çözüm ne?Hepsinin içinde geçiyorlar.
şuan ovh performans sunucularındayız sonuç ilk saldırıda sunucu düşüyor.güya ddos koruması var.
cloudflare olmasa halimiz duman basıyoruz parayı trafiği limitliyoruz