ERSAN.NET
Aktif Üye
- 19 Haz 2019
- 179
- 41
ERSAN.NET
ERSAN.NET
Bende merak ettim ?forumun adı ne
aynenBende merak ettim ?
Ama sota da ödü patlıyor kacariz diye ?
? kim simdi?Ama sota da ödü patlıyor kacariz diye ?
Bil miyor ki eşeğe semer vursan eşek yine eşek ? veya kürkçü dükkanı gibi buraya döneceğiz ?
Şaka şaka ben adminimizi bırakmam buradaki bütün üyelere hayranlık ve karşılıksız sevgi besliyorum. Bir aile gibi geliyor herkes.
zuyahaha aynen sotayı severim, 112 sağlık servis yardım sizi dinliyorum buyrun sotaya geçmeyin gençlerAma sota da ödü patlıyor kacariz diye ?
Bil miyor ki eşeğe semer vursan eşek yine eşek ? veya kürkçü dükkanı gibi buraya döneceğiz ?
Şaka şaka ben adminimizi bırakmam buradaki bütün üyelere hayranlık ve karşılıksız sevgi besliyorum. Bir aile gibi geliyor herkes.
Seninki zebra olmuş ama ? ? bu daha çok benziyor. ?? kim simdi?
estapitipiti o da at zebra daha cok esektir benceSeninki zebra olmuş ama ? ? bu daha çok benziyor. ?
Tabiki ben oluyorum kimseye lafimiz yok ?
Ne bilem işte eşek yine eşek ?estapitipiti o da at zebra daha cok esektir bence
Merak ettim bende bir bakayımAdo hocam Sota hocam upgrade filmini izlemeni tavsiye ederim çok hoşunuza gidecektir ne alaka şimdi diyceksiniz ama forma saldırı diyince çağrışım yaptı efsane bir film izleyin bana hak verceksiniz.
Bunun açıklaması nedir peki?Konu attan esekten acilmisken ufak bir bilgi kirintisi paylasayim. Dinimize gore zorunlu hallerde tek tirnakli olan at eti yenilebiliyorken _ki atalarimiz islamiyetten once atin etini tuketip sütünü içmişlerdir konu esek olunca o izin yoktur yenemez. Konu melez olan katirdaysa baba at ana esekse at sayilir ana esek baba atsa esektir.??
Dün Sunucu değişikliği ve optimizasyon islerini gerçekleştirdim.Sota Dünden beri giremiyordum siteye bölge kısıtlaması mı vardı millet girmiş?