Hırsız demişim demek. Peki bu kenarda dursun şimdilik.
Ömer Canberi 25 Nis 2020 Cmt, 20:08 tarihinde şunu yazdı:
Doğrudur.
tavsiyeforumundaki son kullanıcılara yönelik paylaşımlarınız nedeniyle üyeliğinizi sildim.
Kolay gelsin.
size yönelik bir hatam olmadı sizi üzecek ve karalayacak bir paylaşımım olmadı tavsiye formu üyesi olduğum içinmi
Hayır, elbetteki istediğiniz yere üye olup istediğiniz paylaşımı yapabilirsiniz buna kimse karışamaz fakat tv tamircilerini küçümseyip hatta yer yer dolandırıcı olarak niteleyen fakat buna karşın benim incelemelerimi ve arıza notlarımı kaynak belirtmeden paylaşan bir sitede son kullanıcılara yönelik paylaşım yapacaksanız sitemde üye olarak kalmanız mümkün değil.
o sitede bir ben değilim o formda vestel servisleri philips lg samsung servisleri awox sunny gibi ve arıza notları com bakarsanız aynı işlemler senin sitede var bütün paylaşımlar herkez görebiliyor
servis şifreleri şemalar gibii arıza notları ile tavsiye formu arasında bir fark yok
Buyrun okuyun nerede hırsız demişim.
sitemden alıntılanan ve talebim üzerine bir kısmına kaynak eklenen konular:
Merhaba. 2011 yılından beridir yayında olan küçük çaplı sitemde yayınladığım bilgileri bu arkadaş kendisininmişçesine bu sitede paylaşıyor. sadece benim değil eservisler isimli sitedeki bilgileri de buraya aktarıyor. benim pek çok yerli ve yabancı foruma erişimim var fakat buna rağmen yazılım...
tavsiyeforumu.com
Laf ebeliğinde üstünüze yok biliyorsunuz değil mi? Siz bana yavrum dediniz ve özür dileme imkanınız varken
"YAVRUM sözcüğünden rahatsız olup burada bize forum kültürü öğretmeye kalkıyorsunuz ki hiiiiç kabul edemem kusura bakmayınız. " diye bir laf ediyorsanız
kaypak ve provokatörsünüz.
Bütün giriş kayıtlarım elinizde bakın bakayım sitenizden ne indirmişim.
Daha yazarım da sizin gibi bir sinsiyle işim olmaz.
Stalk diyen arkadaş : Sitemde soru soran kullanıcılara cevap vermeden bu sitede de soru sorup sormadığını kontrol etmek için buraya bakarım. Eğer cevap verilmişse zaman kaybetmemek için kullanıcının sorusunu cevaplamadan silerim.