DDOS Saldırısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne işsiz adamlar var sıteye saldırı yapınca elıne ne geciyor burda tv yazılımı ve bılgı almak ıcın mıllet gelıyor saldırı yapanın ıp numarası gozukuyorsa verin sibersuclara
kimi kime vereceksin :haha1

ne işsiz adamlar var sıteye saldırı yapınca elıne ne geciyor burda tv yazılımı ve bılgı almak ıcın mıllet gelıyor saldırı yapanın ıp numarası gozukuyorsa verin sibersuclara
3 adet sunucununun tesbitini yaptım gerekli merciye rapor edildi.

3 adet sunucununun tesbitini yaptım gerekli merciye rapor edildi.
Daha önce böyle bir saldırı oldumu ? bu ilk mi ? gerekli mercilerden bence birşey çıkmaz gibi geliyor bana

Daha önce böyle bir saldırı oldumu ? bu ilk mi ? gerekli mercilerden bence birşey çıkmaz gibi geliyor bana
Sunucu firmalasıyla, sunucuların erişime kapatılmasıyla ilgili talep bildirdim.

Yıllardır ddos saldırıları yapılır durur.Hatta bazı sunucuların haberi olmadan zombi şekilde bu yaptırılır.
Önemli olan önlem alıp yola devam etmek. Eşimin basit bir bloğu var o bile saldırı alıyor.

Yurt disi giris yapan üye olarak ortalama ayda 2 veya 3 kez captcha dogrulamasi yapiyorum.Ama son 3 gündür mobilden misafir giriste neredeyse her sayfa acisimda,üye olarak girisimde 5 dakikada bir catchpa dogrulamasina takiliyordum artik ,eziyet olmustu .
Az önce captcha dogrulamasi yapmadan,browser acces kontrolü yapip girise dogrulama yapilmadan izin verildi,sonrasinda da normal isleyisine dönmüs görünüyor.

Ve sonunda babalar gibi saldı loglarına düştün hadi geçmiş olsun.

ddos.png

istanbul vefa beyazittaki istanbul universitesinin arkalari adres tam nokta atisi adres mumkun degil. yillar yillar once internet gazete bayilerinde sifreyle satilirken ve bizler cevirmeli modemler kullanirken bir ip adresini superonline a sikayet etmistim onlardan hizmet aliyordu Lutfedip geri donup bir maille bile cevap vermemislerdi. Belki listedeki o ip lerden siteye erisim engellenebilir

evet arkadaşlar

saldırıyı çıkan 2 ip adresi tespit edildi. Yarın Radore veri merkeziyle irtibat sağlanıp hesapların kapatılmasını müteakip
arkasına hukuki süreç başlatılacak.

Yani banka olsak tamam, siyasi bir parti olsak tamam, terör örgütü olsak tamam, birinin tavuğuna kış desek tamam
Amaç nedir ?
Ücretsiz hizmet verdik zorunuza mi gitti?
Vatandaşa yardımcı olduk hayır duası aldık zorunuza mi gitti?
Bir çok garibana çözüm sağladık zorunuza mi gitti?
Hack dersi aliyorda burayı mi buldun?
Sanal ortamda bunu yaptinda eline ne geçti?
Banka bilgilerimizi mi çaldın?
Hesap bilgilerimizi çaldın?
Neyi kanıtladın?
Amacın neydi?

Böyle bir varoluşu bile taktir etmek gerekirken neyin saldırısı bu ????

evet arkadaşlar

saldırıyı çıkan 2 ip adresi tespit edildi. Yarın Radore veri merkeziyle irtibat sağlanıp hesapların kapatılmasını müteakip
arkasına hukuki süreç başlatılacak.
Başlat abi 2 gündür ne oynuyoruz bunlara, siber suçlar var hukuk var .

Bence arkasindan dıj güşler falan cikmayacak 17 yasinda yüzü sivilceli internette bir kac video izleyip bir kac yasa disi program indirip hacker oldum sanan zavalli bir ergen lamer cikacak Buraya yaziyorum Demisti dersiniz.

Geri
Üst Alt