Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Son sefer bayaa zorlandım girerken ama inat ettim gene girdim.Bu kadar mı ulen gücünüz? Siz saldırdıkça biz şahlanmaya devam edeceğiz. ??
Yazdık, yazıyoruz, yazacağız.
Son sefer bayaa zorlandım girerken ama inat ettim gene girdim.Bu kadar mı ulen gücünüz? Siz saldırdıkça biz şahlanmaya devam edeceğiz. ??
Yazdık, yazıyoruz, yazacağız.
ben alışığım kapçaya alışık olmayanlara eziyet olurForuma girerken captcha doğrulaması koyarsam yıkılmaz kale olur ama bu sefer size zor olur. simdilik direniyoruz.
Direne direne kazanacağız Demekki benim problemin kokusu şimdi ortaya bende konu açtım orda.Foruma girerken captcha doğrulaması koyarsam yıkılmaz kale olur ama bu sefer size zor olur. simdilik direniyoruz.
Bu Saldıranı Bulsak ta DDOS saldırısını nasıl yapılır birde yakından göstersek keşkeZaman ve cpu grafiğine bakarsanız saldırının hangi zaman diliminde yapıldığını görebilirsiniz.
Gözdağı vermek istiyorlar akıllarıncaŞimdi bunlar saldırınca ne yapmış oluyorlar , yani ne oluyo , aha saldırdın mesela ne oldu yine burdayız yazıyoruz işte , mal lan bunlar
Ben de zor eriştim, bunları tespit etmek mümkün değil mi acabaSabahtan beri uğraşıyorum anca erişim sağlayabildim saldırı yapanın ben taaaa bilgisayarının üstüne su dökeyim de anakartı arıza yapsın