DDOS Saldırısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Foruma girerken captcha doğrulaması koyarsam yıkılmaz kale olur ama bu sefer size zor olur. simdilik direniyoruz. :hihi

Foruma girerken captcha doğrulaması koyarsam yıkılmaz kale olur ama bu sefer size zor olur. simdilik direniyoruz. :hihi
:haha :haha :haha ben alışığım kapçaya alışık olmayanlara eziyet olur:sopa1

Direne direne kazanacağız Demekki benim problemin kokusu şimdi ortaya bende konu açtım orda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaman ve cpu grafiğine bakarsanız saldırının hangi zaman diliminde yapıldığını görebilirsiniz.

Ekran-Alintisi45fa804a9c9ba853.png
Bu Saldıranı Bulsak ta DDOS saldırısını nasıl yapılır birde yakından göstersek keşke:sopa1:sopa1:sopa1:sopa1:sopa1

Şimdi bunlar saldırınca ne yapmış oluyorlar , yani ne oluyo , aha saldırdın mesela ne oldu :sirit yine burdayız yazıyoruz işte , mal lan bunlar :hihi

Arkadaşlar imkanlar dahilinde sizleri rahatsız etmeden alınabilinecek tüm önlemleri aldım. siz keyfinize bakın :ok

Şimdi bunlar saldırınca ne yapmış oluyorlar , yani ne oluyo , aha saldırdın mesela ne oldu :sirit yine burdayız yazıyoruz işte , mal lan bunlar :hihi
Gözdağı vermek istiyorlar akıllarınca:hihi:hihi:hihi:hihi

Sabahtan beri uğraşıyorum anca erişim sağlayabildim saldırı yapanın ben taaaa bilgisayarının üstüne su dökeyim de anakartı arıza yapsın :)

Sabahtan beri uğraşıyorum anca erişim sağlayabildim saldırı yapanın ben taaaa bilgisayarının üstüne su dökeyim de anakartı arıza yapsın :)
Ben de zor eriştim, bunları tespit etmek mümkün değil mi acaba

Bu güzel kızımız cevap versin soysuzlara :kop

nanik.jpg

tek kişi değildir tahminimce, malum partiye bu kadar giydirince, saldırıyorlar, ama söylediğimiz şeylerin hepsi gerçek iftira değil, eleştiri yapıyoruz medenice kaldıramıyorlar, gerçekler acıdır, haksız olan saldırır

ne işsiz adamlar var sıteye saldırı yapınca elıne ne geciyor burda tv yazılımı ve bılgı almak ıcın mıllet gelıyor saldırı yapanın ıp numarası gozukuyorsa verin sibersuclara

Geri
Üst Alt